dugo su to čekali

Njenoj sreći nema kraja: Sandra Elkasević podijelila sa svima posebnu vijest

08.10.2024 u 09:02

Bionic
Reading

Deset mjeseci nakon što se udala za dugogodišnjeg partnera trenera Edisa Elkasevića, jedna od najboljih bacačica diska u povijesti atletike, Sandra Elkasević sa svojim suprugom je otputovala izvan Hrvatske na medeni mjesec

Sandra Elkasević, djevojački Perković, uživa na bračnom putovanju, a kao mjesto za savršeni odmor, ona i njezin suprug Edis Elkasević, odabrali su Tahiti.

Napokon su ga dočekali

Zbog Sandrinih brojnih obaveza, supružnii su morali odgoditi bračno putovanje. Prošle godine u studenom je pričala o planovima za medeni mjesec kad je rekla da je nakon udaje čeka Europsko prvenstvo u Rimu te da joj je 'velika želja osvojiti sedmu uzastopnu zlatnu medalju na tom natjecanju'. Onda su je čekale Olimpijske igre u Parizu, pa Hanžekovićev memorijal u Zagrebu i tek nakon toga je mogla ići medeni mjesec 'jer je sve riskirala da bi bila što bolja na Olimpijskim igrama'.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Slavna sportašica je na Instagramu pokazala kako se opuštaju na egzotičnoj lokaciji, a sudeći prema reakcijama pratitelja, svi su oduševljeni njezinim izgledom. Mora se priznati da izgleda bolje nego ikad.

Sandra je u svojoj zadnjoj objavi pozirala u kratkoj crnoj satenskoj haljini bez rukava s naglašenim dekolteom i velikom mašnom. Uparila ju je s Louis Vuitton i hit natikačama, a na licu nije imala ni trunku šminke. Ranije je pokazala još nekoliko prizora s Bora-Bore na kojima pozira sa suprugom te u kupaćem kostimu pokazuje svoju preplanulu boju.

Podsjećamo, Edis je bivši atletičar i Sandrin trener od 2013. godine, a upoznali su se kad je ona imala 15 godina. Sandra je svojedobno za medije priznala kako se s 21 godinom 'nekako malo zaljubila u njega'. Tako je započela ova ljubavna priča koju su okrunili u društvu najmilijih na Silvestrovo. Zaručili su se 31. prosinca 2022. u Londonu.

POLJUBAC ZA PAMĆENJE

Sandra Elkasević otkrila kome je posvetila brončanu olimpijsku medalju

Pogledaj galeriju