POČINJU PRIPREME

Medeni mjesec na čekanju: Zbog ovoga je Vedran Ćorluka odmah nakon vjenčanja ostavio Franku u Istri

23.07.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Subota koju su dugo iščekivali sada je iza njih, a nakon što su proveli zajedno tek dio dana nakon vjenčanja, Vedran Ćorluka požurio je na aerodrom u Puli, s kojeg je poletio za Moskvu. Razlog? Obveze u klubu, zbog kojih će novopečeni supružnici morati odgoditi medeni mjesec

Ovog vikenda u stanciji Meneghetti održano je vjenčanje pjevačice Franke Batelić i nogometaša Vedrana Ćorluke. Svadbeno slavlje trajalo je cijeli vikend, a počelo je u petak druženjem mladenaca i njihovih dragih gostiju upravo na stanciji.

  • +71
Vjenčanje pjevačice Franke Batelić i nogometaša Vedrana Ćorluke Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic

Subota je bila rezervirana za samo vjenčanje, a nakon obreda u crkvi gosti su se s novopečenim bračnim parom uputili natrag u stanciju te su se nastavili zabavljati do ranih jutarnjih sati. Tek nekoliko sati sna bilo je dovoljno supružnicima, ali i njihovim kumovima, da napune baterije i nastave zabavu uz bazen.

A iako su svi bili uvjereni kako će gospodin i gospođa Ćorluka nakon vjenčanja požuriti na medeni mjesec, to će, barem za sada, biti odgođeno. Naime, zbog obveza prema matičnom klubu Lokomotiva Ćorluka je otputovao u Rusiju kasno sinoć, a na Instagramu je objavio fotografiju iz aviona, uz koju je napisao:

'Oprosti Franka, nema medenog mjeseca za nas! Od sutra posao. Moskva, stižem.'

BAJKA U BIJELOM

Pogledajte kako je Franka Batelić blistala u raskošnoj vjenčanici

Pogledaj galeriju