MEDIJSKI ŠAH-MAT

Meghan i Harry ne odustaju: Sve njihove 'slučajne' objave kojima provociraju Kate i Williama

13.09.2024 u 06:05

Bionic
Reading

Kolika je vjerojatnost da od 365 dana u godini zavađena braća pogode baš istih pet za najave novih događanja, projekata i slično? Princ Harry i Meghan Markle i ovoga puta odlučili su najaviti svoj novi projekt za Netflix samo nekoliko sati nakon što je Kate Middleton objavila novosti o svom zdravstvenom stanju

Sudeći po viđenom ovih dana, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ne miruju te punom parom rade na novim projektima i kao da samo čekaju trenutak u kojem će Harryjev brat, princ William ili šogorica Kate Middleton objaviti nešto kako bi se i oni mogli oglasiti.

Tako je teaser za najnoviji projekt Harryja i Meghan na Netflixu objavljen samo nekoliko sati nakon videa princeze Catherine, u kojem je govorila o oporavku od karcinoma i završenoj kemoterapiji. Riječ je o najavi novog projekta Sussexovih pod nazivom 'Polo', 'dokumentarnoj seriji koja prati elitne globalne igrače i nudi ekskluzivan pogled iza kulisa brzog svijeta sporta'.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

No uistinu je nevjerojatno to da, iako nisu u kontaktu te nemaju uvid u radni raspored i obaveze drugog para, pogode ama baš svaki put isti datum za objavu nekih novosti. Samo u ovoj godini Harry i Meghan čak su pet puta odabrali isti datum za samopromociju i to svaki put nekoliko sati nakon što bi to napravili Kate i William, a sve očito u cilju da ih zasjene.

Zvuči nevjerojatno

Naravno, oni se mogu pravdati time da su svaku od odluka o puštanju nekih novosti donijeli tjednima, ako ne i mjesecima unaprijed, no zvuči uistinu nevjerojatno da su se svaki put uspjeli poklopiti i to u razmaku od samo nekoliko sati.

  • +2
Kate Middleton i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Will Warr/Kensington Palace / PA Images / Profimedia

Najava novog Netflixovog projekta zadnje je u nizu poklapanje s objavama Kate i Williama, a došla je, kako smo već rekli, tek nekoliko sati nakon što je Kensingtonska palača objavila video obitelji snimljen ovog ljeta.

Isto se dogodilo i u ožujku, kada je William održao govor na Diana Legacy Awards, u čast pokojne majke, princeze Diane. I dok je William bio prisutan u londonskom Muzeju znanosti, Harry se virtualno pojavio iz svog kalifornijskog doma, 'ušavši' uz pjesmu AC/DC-ja 'Thunderstruck' te stavivši fokus na sebe i svoj rad. Najbolje od svega je to da je samo nekoliko sati prije Meghan lansirala svoj novi brend American Riviera Orchard.

ZAŠTITNI ZNAK

Princ William ne odustaje od novog imidža kojeg je odobrila Kate, ali i obožavateljice

Pogledaj galeriju

Ni William nije ostao dužan bratu

Da se razumijemo, nije ni William ostao dužan bratu, a najveći udarac zadali su mu u svibnju upravo on, ali i otac, kralj Charles III. Bilo je to tijekom Harryjeva dolaska u London povodom Invictus igara. Samo nekoliko sati nakon što je javno izjavio da otac nema vremena za to da se vide, Buckinghamska palača objavila je da je Charles svog starijeg sina stavio na čelo nekadašnje pukovnije princa Harryja.

  • +4
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Taidgh Barron / Zuma Press / Profimedia

Prošlog tjedna, točnije 5. rujna, Harry je objavio video kako bi promovirao Invictus igre, a tog istog dana William se, nakon ljetnog odmora, vratio svojim kraljevskim dužnostima.

Krajem ovog mjeseca dvojica braće trebala bi u isto vrijeme boraviti u New Yorku, svaki zbog drugih poslovnih obaveza i angažmana, a ako se to i dogodi, dobro će paziti na to da se ne susretnu.