NISU IZDRŽALI

Kakav tajming: Nakon što se oglasila Kate Middleton, Harry i Meghan odmah se pohvalili novim uspjehom

10.09.2024 u 09:41

Bionic
Reading

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa ne miruju te punom parom rade na novim projektima. Teaser za najnoviji poduhvat Harryja i Meghan na Netflixu objavljen je samo nekoliko sati nakon videa princeze Catherine, u kojem je govorila o oporavku od raka

Riječ je o najavi novog projekta Sussexovih pod nazivom 'Polo'.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

''Polo' je nova dokumentarna serija koja prati elitne globalne igrače i nudi ekskluzivan pogled iza kulisa brzog svijeta sporta', najavio je Netflix tu novu seriju.

Novi projekt predstavljen je danas na svim Netflixovim profilima na društvenim medijima, a kreirala ga je producentska kuće Archewell Productions, iza koje stoje vojvoda i vojvotkinja od Sussexa.

  • +2
Kate Middleton i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Will Warr/Kensington Palace / PA Images / Profimedia

Zanimljivo je da je objava stigla samo nekoliko sati nakon što su princ William i Kate Middleton objavili emotivni video kojim slave završetak liječenja princeze kemoterapijom od početka ove godine.

Njezina osobna poruka naciji popraćena je emotivnim trominutnim videom koji prikazuje nju i princa Williama u Norfolku s njihovo troje djece.

U KOLUMBIJI

Nije skidala ruke s Harryja: Meghan ne odustaje od javnih iskaza ljubavi

Pogledaj galeriju

Sve je dirnula

U trominutnom videu Kate je rekla da je 'činiti sve što mogu kako bih ostavila rak iza sebe sada moj fokus' i priznala da je posljednjih devet mjeseci bilo 'strašno i nepredvidivo' vrijeme za njezinu obitelj.

Princeza od Walesa kazala je i da je to iskustvo podsjetilo nju i njezina supruga da 'razmisle i budu zahvalni za jednostavne, ali važne stvari u životu, koje mnogi od nas često uzimaju zdravo za gotovo. Jednostavno voljeti i biti voljen.'

Video je završila dirljivom porukom i oboljelima od raka i njihovim obiteljima: 'Svima onima koji nastavljaju svoj put borbe protiv raka - ostajem s vama, rame uz rame, ruku pod ruku. Iz tame može doći svjetlo, pa neka to svjetlo svijetli.'

Dakako, nema nikakvih dokaza koji bi upućivali na to da je Netflixova objava bila planirana baš kad i Katein video, no mnogi su se zapitali nije li slučajnost ipak prevelika.