SAMO NAJBOLJE

Meghan Markle ne zamara se novim otkazima, pažnju je usmjerila u drugom smjeru i angažirala dizajnericu

14.01.2019 u 10:03

Bionic
Reading

Nakon što je otkaz dala i osobna tjelohraniteljica, zaposlenica Scotland Yarda, umjesto da se zamara pitanjem zašto je osoblje napušta, vojvotkinja od Sussexa odlučila je angažirati jednu od najboljih dizajnerica interijera, Vicky Charles, koja je uređivala i domove obitelji Beckham i Clooney

Niti još jedan otkaz dodijeljenog joj osoblja, Meghan Markle nije bacio u depresiju, dapače, vojvotkinja od Sussexa svoju je pažnju usmjerila u sasvim drugom pravcu i angažirala jednu od najboljih dekoraterki da uredi Frogmore Cottage prije njihova preseljenja. Navodno Meghan želi da njihov novi dom na imanju Windsor izgleda kao lanac privatnih klubova Soho House.

U Frogmore Cottage Meghan Markle i princ Harry trebali bi uskoro preseliti, a jedino što se čeka renovacija je vrijedna 3 milijuna funti. Za taj posao Meghan je angažirala dizajnericu Vicky Charles, upravo glavnu i odgovoru u uređenju Soho Housea, mjesta na kojem su u ranim počecima svoje veze Harry i ona krišom se viđali.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

No, osim na tome, Vicky Charles bila je angažirana i od strane poznatih osoba, poput Victorije i Davida Beckhama kao i Amal i George Clooneyja. U novom domu Meghan i Harryja navodno će svoje mjesto naći kamin, novo stubište, a od 'orginalnog' izgleda zadržat će se parket i rolete. Uz sve to namjera im je instalirati i novu energetsku jedinicu vrijedu 50 tisuća funti, zahvaljujući kojoj će u kući imati grijanje, toplu vodu i struju, a koja će biti ekološka.