Poslušajte obje pjesme

Mia Dimšić o kritikama da je kopirala Taylor Swift: Jako je cijenim i svaka usporedba s njom za mene je kompliment

20.02.2022 u 13:06

Bionic
Reading

Mia je u svojim istupima oduvijek isticala Taylor Swift kao uzor, a često ju se i uspoređivalo s njom zbog nevjerojatne sličnosti u stilu i glasu

Otkako je Osječanka Mia Dimšić (29) pobijedila na Dori sa svojom pjesmom 'Guilty Pleasure', mnogi komentari gledatelja uspoređivali su njezinu pobjedničku pjesmu s pjesmom Willow američke pjevačice Taylor Swift.

Mia je, međutim, te kritike shvatila kao komplimente.

- Meni je Taylor Swift ne samo najdraži pjevač i kantautor, nego mi je sve. Svaka njezina izjava, citat, način, radna etika te žene, njezin put, njezina odlučnost u životu, ma meni svaka usporedba s Taylor Swift može bit samo kompliment jer realno, moje skromno mišljenje je da je ona trenutno najjači tekstopisac na svijetu. Meni osobno to puno znači, kao nekome tko pazi na tekstove i jako je na njih slab - izjavila je pobjednica Dore za 24 sata.

Podsjetimo, Mia je već ranije otvoreno komentirala da je za nju Taylor Swift (32) jedan od najvećih glazbenih uzora. To je govorila i na početku karijere kada je uglavnom bila poznata samo u Slavoniji, i kada se pjevačicu uspoređivalo s američkom zvijezdom zbog nevjerojatne sličnosti u stilu i glasu.

Poslušajte pjesme Willow i Guilty Pleasure.

Izvor: Društvene mreže / Autor: n.n.
Izvor: Društvene mreže