ODLUKA NIJE BILA LAKA

Michelle Pfeiffer i njezin suprug 30 su se godina držali dogovora, no sada sve pada u vodu

25.09.2024 u 10:12

Bionic
Reading

Ne želeći postati još jedan holivudski par čiji je brak propao nakon zajedničke suradnje, Michelle Pfeiffer i David E. Kelley svih su se godina držali dogovora da nikada neće zajedno surađivati na projektu. No, zbog primamljive ponude sve je palo u vodu, te supružnici pripremaju prvi zajednički projekt

Još je 2021. godine Michelle Pfeiffer javnosti otkrila pravi razlog zašto nikada nije surađivala sa svojim suprugom, Davidom E. Kelleyjem. Tada mu je odala priznanje rekavši njezin suprug, scenarist i izvršni producent serije 'Male laži' piše uloge za žene kao nitko drugi, no, unatoč suprugovom očitom talentu za stvaranje snažnih uloga i portretiranje žena, Pfeiffer priznaje da nikad nije tražila suradnju s njim.

'Vidjela sam puno parova za koje se činilo da imaju zaista sjajan brak. Zatim rade zajedno i sljedeće godine podnose zahtjev za razvod', rekla je tada Pfeiffer, no, ove se godine to promijenilo pa je njihov pakt star 30 godina raskinut.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Tako će upravo 66-godišnja Michelle Pfeiffer biti protagonistica nove serije 68-godišnjeg Davida E. Kelleyja. Riječ je o fikciji pod imenom 'Margo's Got Money Troubles', a Kelley je kreator, scenarist i izvršni producent, dok će, osim Michelle, u istoj glumiti Elle Fanning i Nicole Kidman.

Prvi zajednički projekt

Serija se temelji na romanu Rufija Thorpea o životu Margo Millet (Elle Fanning), 20-godišnje studentice i samohrane majke koja se pridružila OnlyFansu kako bi spojila kraj s krajem. Njezinu majku Shyanne glumit će Pfeiffer, kao konobaricu u Hooter's.

Biti će zanimljivo vidjeti hoće li uistinu ova suradnja utjecati na skladni brak Michelle Pfeiffer i Davida E. Kelleyja. Podsjetimo, par se vjenčao 1993. godine, samo 10 mjeseci nakon spoja na slijepo. Imaju dvoje djece, sina Johna i kćer Claudiju, za koju je Pfeiffer pokrenula postupak posvojenja prije nego je upoznala Kelleyja.

Michelle Pfeiffer i David E. Kelley Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Obitelj joj je svetinja

Upravo zbog djece sredinom 2000-ih povukla se iz Hollywooda i s obitelji započela život na ranču na krajnjem sjeveru Kalifornije. Kratko se vratila ulogom u filmu ‘Lak za kosu’ 2007. godine i potom se ponovno povukla.

Njihov brak traje već 31 godinu i mnogima su uzor zbog toga. A koja je njihova tajna, opisala je sama, ustvrdivši da ona i suprug David E. Kelley nikada nisu otišli na medeni mjesec.

'Možda se upravo zbog toga svega još uvijek nismo zasitili jedno drugoga i dignuli ruke od nas, jer je naš fokus cijelo vrijeme bio usmjeren na nešto drugo. No to ne znači da uzimamo naš brak zdravo za gotovo. Još uvijek, barem jednom tjedno, imamo male, romantične izlaske na večere. Samo nas dvoje.'