popularna serija

Michelle Pfeiffer uskoro ćemo gledati u velikom projektu

08.08.2024 u 18:26

Bionic
Reading

Sve se više glumačkih faca priklanja snimanju serija, a Michelle Pfeiffer novo je ime serije 'The Madison', serije koja se nastavlja na skori kraj serije 'Yellowstone'

Već dugo čekamo neki veliki naslov za Michelle Pfeiffer i čini se da smo ga konačno dočekali! Popularnu ćemo američku glumicu uskoro gledati u seriji 'The Madison', spin-off seriji popularnog Yellowstonea.

Kada je kraj serije 'Yellowstone' službeno najavljen prošle godine, Paramount Network krenuo je razvijati ideje o dvije spin-off serije. Serija bi trebala prikazivati nastavak događanja u Yellowsrtoneu, a popularna glumica pridružuje se imenima koji su originalnu seriju učinili jednom od trenutno najpopularnijih.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Michelle Pfeiffer će glumiti u nastavku serije 'Yellowstone'

Popularna će se glumica okušati i u ulozi izvršne producentice te se pridružiti šefu franžize Tayloru Sheridanu.

Zasad je poznato da će nova serija nositi naslov 'The Madison' i da će tematizirati tugu i ljudsku povezanost koja prati obitelj iz New Yorka u dolini rijeke Madison u središnjoj Montani.

'Michelle Pfeiffer je izvanredan talent koji svaku ulogu prožima emocionalnom dubinom, autentičnošću i gracioznošću. Ona je savršeno sidro za najnovije poglavlje Yellowstone svemira, The Madison, iz briljantnog uma Taylora Sheridana', rekao je Chris McCarthy iz Paramounta.

odličan look

Tko bi joj dao 66 godina: Izgleda tako dobro, a svi se pitaju koja je njezina tajna

Pogledaj galeriju