IZGUBIO RAVNOTEŽU

Mile Kekin se poskliznuo s bine pa se našalio: 'Evo kako se glumi pad s bine'

15.07.2024 u 16:40

Bionic
Reading

Nema glazbenika koji se nije bar jednom spotaknuo o kabel, stalak za instrumente ili nešto slično na bini. Nezgode na koncertima su normalna pojava, a jedna takva dogodila se i našem slavnom glazbeniku, pjevaču i autoru pjesama

Proteklog vikenda u Šibeniku se održalo jubilarno deseto i posljednje izdanje Regius Festivala, a publika je s oduševljenjem dočekala nastup Mile Kekina.

Događa se mnogima

Dok je izvodio pjesmu 'Soundtrack za život' Hladnog piva, frontmen je s velikog zvučnika s kojeg je pjevao doskočio na binu te je izgubio ravnotežu i pao naglavačke. U pomoć mu je priskočio jedan od fanova koji je zbog glazbenika preskočio zaštitnu ogradu. Srećom, Mile nije ništa polomio nego je vrlo brzo ustao, kao da se ništa nije dogodilo i nastavio pjevati. 'Evo kako se glumi pad s bine', našalio se uz video na kojem se vidi kako pada.

Mile se s novim bendom nakon brojnih odrađenih nastupa sjajno uigrao pa se ovog ljeta veseli koncertima po Hrvatskoj, ali i Europi. Za jesen je najavio zbirku pjesama s pričama kako su pojedine pjesme iz njegove karijere nastajale. Prije koji dan je izjavio da je 'sve pokrio, i da mu sad ostaje samo za kraj da otvori kafic ili salon za masažu'.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Podsjetimo, pred koncert Mile Kekina Šibeniku, rodnom gradu Dražena Petrovića, saznalo se da će baš popularni glazbenik glumiti legendarnog trenera Mirka Novosela u igranom filmu 'Dražen', producenata Ljube Zdjelarevića i Ivora Šibera iz produkcijske kuće Kinoteka, u režiji Danila Šerbedžije. Kekin već od ranije ima glumačkog iskustva.

KONCERT NA OTVORENOM

Mile Kekin rasplesao Zagrepčane pod vedrim nebom i predstavio novi album

Pogledaj galeriju