dani za uživanje

Mirna Maras Batinić otkrila da joj godi život na selu, a pokazala je i svoju super liniju u kratkoj haljnici

23.06.2020 u 13:55

Bionic
Reading

Zadnjih dana zgodna HTV-ova voditeljica provela je u dalmatinskom kraju gdje je punila baterije za nove poslovne pothvate. Svojim pratiteljima nije uskratila otkriti djelić svog kratkog odmora

Mirna Maras posljednje objave na Instagramu posvetila je svom kratkom odmoru u Šibensko-kninskoj županije a da joj kratki predah od obaveza itekako godi, vidi se po osmjehu koji joj ne silazi s lica.

Lijepa voditeljica, pozirala je pored mora u kratkim ljetnim haljinicama, ali i u seoskom izdanju. Pratitelji su joj bili oduševljeni a bilo je i onih koji su je zafrkavali da je napokon vide bez proizvoda za reklamiranje.

Prije dva mjeseca voditeljica je proslavila svoj 41. rođendan, a prije nekoliko danas došao je red na njezinog prvorođenca Niku, koji je proslavio svoj 11. rođendan. Mirna ga je dobila u braku s Marijem Valentićem. Svom mezimcu posvetila je i emotivnu objavu na društvenim mrežama. 'Točno 11 godine ove ljubavi. Sretan ti rođendan, da ti osmijeh nikada ne silazi s lica. Voli te mama', napisala je.

Podsjetimo, obiteljsku sreću uz devetogodišnjeg sina Niku gradi i s jednogodišnjom kćerkicom Meri te suprugom Željkom. Nedavno je izjavila kako se sa suprugom odlično slaže, razumije i podržava te da su vrlo slični što smatra da je važno za odnos.