hvali se titulama

Mirta Šurjak ponosna zbog komplimenata stranih novinara

12.04.2017 u 13:02

Bionic
Reading

HRT-ovka Mirta Šurjak prisjetila se starom fotografijom laskave titule kojom ju je počastio popularni talijanski portal. Prije godinu dana njenu popularnost prepoznao je i britanski Daily Mail. Sve je to našoj zgodnoj novinarki očito dobar poticaj da bude još bolja i kvalitetnija u poslovnim izazovima koji su pred njom

'TodaySport.it poznati je talijanski sportski portal i naravno da sam zbog njihova prepoznavanja hepi iz više razloga. Italija je zemlja nogometa, tako da mi je to velika pohvala. Za tu zemlju sam i emotivno vezana budući da sam tamo tijekom srednje škole preko ljeta boravila po mjesec dana i učila jezik. Rim mi je posebno u srcu, obožavam ga', ispričala je za tportal Mirta Šurjak.

Upravo zbog odličnog znanja talijanskog, a i atraktivnog izgleda koji se idealno uklapa u talijanski televizijski biznis, našu novinarku dvaput su zvali na RAI Sport. Prvi put to je bilo 2012., kada je Hajduk igrao play-off Euro lige protiv milanskog Intera, drugi put kada je na Poljud 2015. stigla reprezentacija Italije.

Osim talijanskog portala, Mirta se našla i na britanskom Daily Mailu. Kao i talijanski, engleski novinari spomenuli su kako odlično izgleda u kupaćim kostimima, a osim kao ljepoticu zavodljive linije, opisuju je i kao vrsnu novinarku koja često pozira s igračima i menadžerima zvijezda, ljubiteljicu Hajduka i nogometa.