NE DAJU IM MIRA

Mogu li znatiželjni turisti natjerati Clooneyjeve na bijeg iz Francuske?

04.06.2024 u 06:04

Bionic
Reading

Još su se 2021. Amal i George Clooney zaljubili u luksuznu vilu na jugu Francuske, koju su potom i kupili. S djecom, blizancima Ellom i Alexanderom, preselili su se u Brignoles, gdje imaju apsolutno sve što im je potrebno - privatni bazen, teniski teren i vinograd, ali i lokalno stanovništvo koje im je sve ovo vrijeme dopuštalo da 'normalno' žive. No čini se da je došlo vrijeme promjena

Kada se 2021. holivudski par George i Amal Clooney preselio na sam jug Francuske, nitko nije mislio da će im se život tamo toliko svidjeti. No raskošna vila u Brignolesu, u regiji Provence-Alpes-Côte d'Azur, osvojila ih je na prvi pogled.

Njihovo imanje Canadel, koje se prostire na 170 hektara i nudi pogodnosti poput bazena, teniskog terena i vinograda od deset hektara, pokazalo se savršenim za život i odgoj blizanaca, no jedan događaj možda bi ih mogao natjerati da se uskoro odsele.

Iako su se lako stopili s lokalnim stanovništvom, koje ih je dočekalo širom raširenih ruku, pružajući im prijeko potreban mir i anonimnost, činjenica da se u taj gradić doselio jedan od najomiljenijih parova na svijetu dovela je do toga da se u njemu povećao broj turista, a oni u nikad većem broju nisu stizali u Brignoles.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Upravo zbog toga Clooneyjevi više nemaju potpunu privatnost, a svjedoci govore i o njihovom nedavnom posjetu lokalnoj tržnici koji su morali naprasno prekinuti nakon što se stvorila prava gungula zbog njihovog dolaska.

Zbog toga je par limitirao pojavljivanje izvan zidova svog povijesnog doma, izlazeći tek za posebne prigode ili na večeru.

  • +7
Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Dobro je poznato da su Georgeu i Amal njihova djeca, kao i njihova sigurnost, na prvom mjestu, stoga ne treba sumnjati da će napraviti sve što je u njihovoj moći da ih zaštite.

Na samom imanju to je itekako moguće jer ga je Clooney ogradio i stablima masline, koje je posadio upravo da bi spriječio ulazak neželjenih gostiju, ali i zbog pogleda 'preko ograde'.

NE MIRUJE

George Clooney snimljen usred šume u rastresenom stanju

Pogledaj galeriju

Inače, Clooney se involvirao u život lokalne zajednice, a imao je i nekoliko sastanaka s gradonačelnikom Didierom Brémondom želeći se uključiti u projekt od farme do stola, kojim se želi osigurati zdrav obrok za 1200 školske djece. Holivudski glumac je financijski pogurao taj projekt, vjerujući u njegov uspjeh.

No hoće li zbog nemogućnosti da i dalje žive privatnim životom, daleko od očiju javnosti, biti prisiljeni potražiti novi dom, moglo bi se ubrzo doznati.

sve osim nogometa

Učitavanje...