mlada nasljednica

Muškarci presudili: Ona je najseksipilnija žena na svijetu

24.05.2017 u 10:30

  • +4

Hailey Baldwin

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Hailey Baldwin, kći poznatog holivudskog glumca Stephena Baldwina, proglašena je najseksipilnijom ženom godine prema ocjeni čitatelja američkog časopisa Maxim

Ona je kći jednog od najpoznatijih holivudskih glumaca, Stephena Baldwina, a odnedavno je i najseksipilnija žena svijeta.

Hailey Baldwin našla se između 100 ljepotica koje su bile u izboru za najseksipilniju ženu godine, a čitatelji su na kraju presudili i dodijelili joj prvo mjesto.

Tim povodom atraktivna manekenka našla se i na naslovnici lipanjskog izdanja časopisa Maxim koji je provodio ovaj izbor. Pred objektivom fotografa Gillesa Bensimona, 25-godišnjakinja je spremno pozirala u izazovnim izdanjima, ne ostavljajući puno toga mašti.

Na samoj naslovnici Hailey je odjevena u mrežast, proziran top, a grudi je prekrila rukama. Osim toga, maštu je zagolicao detalj izazovnih samostojećih čarapa koje izviru iz visokih crnih čizmi.

SHE STILL HOTTIE 🔥

A post shared by HB🌙 JB (@shailsrhode) on

Druga fotografija prikazuje nešto drugačije izdanje. U bijeloj čipki i traper vrućim hlačicama senzualno pokazuje zašto je upravo ona ovogodišnja pobjednica.

Zanimljivo je da je mlada Hailey uspjela pomesti snažnu konkurenciju koja se također našla u izboru, Irinu Shayk, Barbaru Palvin, Alessandru Ambrosio, Caru Delevingne, Constance Jablonski, Lindsey Wixson, Adrianu Limu i Hailey Clauson.

Just a little sun kissed

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

Svoje savršeno isklesano tijelo, koje redovito održava vježbanjem, spretno je pokazala na još jednoj fotografiji. Ovoga puta u crno-bijeloj verziji, poput prave dive, u crnom grudnjaku, dok na idućoj fotografiji pozira u crnom korzetu koji je naglasio njezine grudi.

Hailey pour @maximmag Hailey for @maximmag 🔥🔥💕 #baldwiners #haileybaldwin #haileybaldwinupdates #hails

A post shared by Cameron & Hailey France 🇫🇷 (@caileydaily.fr_) on

WTF 👅HAILZ DID THAT (SHE LIKED😭😭😭)

A post shared by HB🌙 JB (@shailsrhode) on