nepozvani gosti

Na glamuroznoj premijeri Nicole Kidman i glumce napale bube: 'Tako je neugodno. Progutat ćemo jednu.'

06.09.2024 u 08:44

Bionic
Reading

Meghann Fahy, Nicole Kidman, Liev Schreiber i ostatak ekipe serije 'The Perfect Couple' okupio se u srijedu navečer na premijeri nove Netflixove serije, a glamur su narušile bube koje su letjele na svjetla reflektora

Na Netflix je u srijedu stigla triler serija 'The Perfect Couple', a isti je dan održana i premijera u Egyptian Theatre u Hollywoodu. Premijeri su prisustvovale sve zvijezde serije koje je predvodila Nicole Kidman, ali i neki 'nepozvani gosti'.

Kao i u Hrvatskoj, i u Hollywoodu su temperature izrazito visoke pa je crveni tepih bio popraćen visokim temperaturama i 'ljepljivim vremenom'.

Svjetla reflektora privukla su brojne bube i bubice, a kukci su oblijetali i glumce serije koji su se rukama morali braniti.

Neobični i neglamurozni trenutci crvenog tepiha ostali su zabilježeni na društvenim mrežama, a glumice u elegantnim toaletama koje se rukama brane od kukaca nasmijale su korisnike.

'Mislim da me jedan upravo ugrizao', rekla je udarivši se po potiljku Liev Schrieber koja u seriji glumi mladenku, a i Meghann Fahy je zaključila: 'Tako je neugodno. Progutat ćemo jednu.'

'The Perfect Couple' na Netflixu Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia