'the perfect couple'

Na Netflix stiže nova serija: Glavnu ulogu tumači Nicole Kidman

30.08.2024 u 17:08

'The Perfect Couple' na Netflixu

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Čini se da popularna glumica Nicole Kidman baš voli projekte s uključenim misterijima i krimi elementima, jer upravo je takva i nova serija u kojoj će imati glavnu ulogu. 'The Perfect Couple' stiže na Netflix 5. rujna, a skrivene tajne likova osvojit će gledatelje

Nakon što je apsolutno 'razvalila' u seriji 'Male laži', Nicole Kidman vraća se u novoj seriji nastaloj u suradnji s Netflixom. 'The Perfect Couple' opisan je kao mješavina drame, misterije i krimića, a na streaming platformu stiže početkom rujna.

U šest epizoda upoznat ćemo zanimljive likove koje tumače neki od uspješnijih glumaca današnjice i koje smo već gledali u brojnim obožavanim naslovima. Uzbuđenje oko serije raste iz dana u dan jer su očekivanja vrlo visoka.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Serija prati vjenčanje koje je povezano s ubojstvom. Naime na plaži je pronađeno tijelo, a popis gostiju skriva i krivca. Svi su osumnjičeni, a istraga ubojstva otkriva dobro čuvane tajne bogate obitelji Winbury.

Nicole Kidman - Greer Winbury

Nicole Kidman utjelovit će 'glavu obitelji', odnosno Greer Winbury. Ona je spisateljica koju opisuju kao staloženu i misterioznu te majstoricu u financiranju raskošnog načina života svoje obitelji i zaštite njihovog ugleda.

Kad je autorica istoimenog romana saznala da će Kidman glumiti Greer, vrištala je od oduševljenja jer je, prema njezinom mišljenju, ona najbolja glumica našeg doba.

Liev Schreiber - Tag Winbury

Markantni Liev Schreiber glumi karizmatičnog i šarmantnog supruga, dio naizgled idealnog bračnog para. Ipak, njegov lik skriva tajnu koja mora ostati skrivena da ugled obitelji ne bi bio narušen.

Eve Hewson - Amelia Sacks

Amelia je mladenka koja se treba udati za Billyja, umjetnika iz imućne obitelji. Ipak, njena pozadinska priča posve je drugačija od raskoši u kojoj je odrastao, pa se osjeća kao autsajder u obitelji Winbury.

'Ima savršenu priču postavljenu ispred sebe, a ipak se ne osjeća potpuno povezanom s njom', komentirala je Hewson, dodavši: 'Prisiljena je jako brzo odrasti i nije posve sigurna u izbor koji donosi.'

Billy Howle - Benji Winbury

Budući mladoženja ozbiljan je i otvoren te neobičan u svojoj obitelji. Samo zato što kao talentirani umjetnik ima najmanje toga što treba skrivati to ne znači da neće biti povrijeđen kada se otkrije obmana.

'The Perfect Couple' Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Meghann Fahy - Merritt Monaco

Glumica koju smo gledali u drugoj sezoni 'Bijelog lotusa' glumi Amelijinu najbolju prijateljicu, djeverušu i influencericu.

Svoj lik opisuje kao 'zabavan, pun ljubavi i nekako tužan'.

Dakota Fanning - Abby Winbury

Dakota Fanning glumi suprugu jednog od braće Winbury, a razvijanjem radnje polako će se otkrivati da je mnogo više od luckaste trudnice s komičnim komentarima.

Jack Reynor - Thomas Winbury

Irski glumac tumači najstarijeg sina obitelji koji je u svojim replikama izuzetno uvredljiv.

Naglašavajući sve osobine tipičnog američkog biznismena, glumac je odlučio da neće čitati roman prema čijem je predlošku serija nastala, komentirajući: 'Imao sam vrlo jasnu ideju što želim učiniti s likom kad sam čitao scenarij.'

Sam Nivola - Will Winbury

Will je obiteljska beba koju su uvijek čuvali od svih problema. Iako uvijek ima dobre namjere, posljedice njegovih akcija često nisu tako pozitivne.

'Odrastao je misleći o sebi kao o najmoćnijoj osobi u bilo kojoj sobi jer njegova obitelj ima toliko utjecaja i novca', komentirao je glumac, otkrivši da se za ulogu pripremao pomoću vlastitog iskustva: 'Imam neke daleke veze s bogatim kretenima na Long Islandu jer je moj djed s Long Islanda i tamo je odrastao.'

Ishaan Khattar - Shooter Dival

Kum i Benjijev prijatelj iz internata, Shooter je poput počasnog člana obitelji Winbury, a glumac je svoj lik komentirao riječima: 'Nije lik koji je na bilo koji način blizak mojoj osobnosti ili mom stvarnom životu, zaista.'

Michael Beach - Dan Carter

Uz pomoć detektivke Nikki Henry, Dan ima zadatak otkriti tko je odgovoran za misteriozno ubojstvo. Njegova veza s gradom i njegova kći Chloe dvije su prepreke koje mu ne olakšavaju da odredi tko samo skriva osobne tajne, a tko je kriv za nešto puno veće.