PROGOVORIO ZA MEDIJE

Nadbiskup otkrio detalje s krštenja Meghan Markle

16.03.2018 u 19:42

Bionic
Reading

Iz dana u dan u javnost stižu novi detalji o skorašnjem vjenčanju princa Harryja i američke glumice, a najnovije informacije s medijima je podijelio nadbiskup Canterburyja, Justin Welby, koji je krstio Meghan Markle, te će voditi i obred vjenčanja budućih supružnika

Javni istup imao je i nadbiskup Canterburyja, Justin Welby, koji je u televizijskom intervjuu progovorio o obredu krštenja Meghan Markle, koji je vodio, ali i otkrio detalje skorašnjeg vjenčanja glumice i princa Harryja, čiju će ceremoniju također voditi.

'Bilo je zaista posebno. Lijepo, iskreno i dirljivo. Bila je zaista privilegija biti dio toga', rekao je za ITV News nadbiskup, koji je na privatnoj ceremoniji prošlog tjedna, u kraljevskoj kapelici St. James's Palace u Londonu krstio Megha Markle. Taj dio morala je 'odraditi' kako bi se 19. svibnja mogla udati za princa Harryja.

Nadbiskup Canterburyja ujedno će i vjenčati par, stoga ne čudi da je novinarka postavila i nekoliko pitanja oko vjenčanja. 'Za razliku od svih dosadašnjih vjenčanja, oboga puta moram paziti da mi ne ispadne prstenje', našalio se i u istom tonu nastavio: 'I ne smijem zaboraviti posložiti zavjete, kao što sam to napravio na vjenčanju vlastitog djeteta'.

  • +25
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: N.N.