LIJEPA OBITELJ

Najljepši poklon: Eva Mendes proslavila 45. rođendan sa suprugom i djecom

07.03.2019 u 11:22

Bionic
Reading

Ljepšu proslavu rođendana od zabave s najdražima na najveselijem mjestu na svijetu Eva Mendes nije mogla ni zamisliti. S obitelji je provela dan u Disneylandu, a to je bila prilika da sretan par napokon vidimo u javnosti

Latino ljepotica Eva Mendes rijetko se pojavljuje u javnosti, a još su rjeđe situacije kada je viđamo sa životnim partnerom i kćerkicama.

Prvi put Eva i Ryan zajedno su viđeni prije osam godina i to na istom mjestu na kojem je ona sada odlučila proslaviti 45. rođendan. Najveći zabavni park na svijetu, Disneyland u Kaliforniji, bio je njihovo odredište. Dobro raspoloženi roditelji su pod ruku uzeli svoju stariju kćer, četverogodišnju Esmeraldu, te s njom proveli savršen dan, dok je njihova mlađa kćerkica Amada ostala kod kuće.

  • +7
Eva Mendes i Ryan Gosling Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa slavljenica nije skidala osmijeh s lica. Jedna od najljepših glumica svijeta za ovu je prigodu odjenula ležeran outfit. Nosila je upečatljivi narančasti džemper, svijetle traperice visoka struka i trendi čizmice brenda Isabel Marant. Na svježe isfeniranu frizuru Eva je stavila sportsku šiltericu i velike sunčane naočale.

Kada je riječ o ljubavnim parovima u Hollywoodu, Mendes i Goslingu, osim što ih smatraju jednim od najljepših i najskladnijih, poznati su i po tome da svoj privatni život skrivaju daleko od očiju javnosti. Eva se povukla iz glumačkog svijeta i vodi miran život majke i kućanice, u kojem uživa.

'Ono što ljudi ne znaju o meni je da ja zaista uživam biti kod kuće. Umjesto da se naslikavam po crvenom tepihu, obožavam provoditi vrijeme sa svojim curama kod kuće', izjavila je jednom prilikom. Sreću što je pronašao ženu života upravo u lijepoj kolegici nikada nije krio ni Gosling te je jednom kazao: 'Znam da sam s osobom koja mi je suđena, a to je Eva Mendes i ništa drugo u životu nije mi potrebno.'

Ryan Gosling i Eva Mendes s kćerkama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia