LJUBAV NAJVEĆA

Po prvi puta lijepa Eva Mendes otvorila dušu i progovorila o kćerima

12.02.2018 u 10:38

Bionic
Reading

Iako svoj privatni život odavno vješto skriva od javnosti, holivudska glumica kubanskog porijekla, Eva Mendes, ipak je otkrila ponešto o odgoju svoju kćeri, Esmeralde i Amade, koje je rodila u vezi s holivudskim zavodnikom Ryanom Goslingom

Kada je riječ o obiteljskom životu i odgoju djece daleko od očiju javnosti, mogli bi se reći kako su holivudski par, Eva Mendes i Ryan Gosling, pravi stručnjaci u tome. Baš kako su svoju vezu dugo tajili od medija, i milijuna znatiželjnika diljem svijeta, takav stav imaju i oko pokazivanja svojih kćeri - trogodišnje Esmeralde i jednogodišnje Amade.

Ryan Gosling i Eva Mendes s kćerkama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stoga su se mnogi iznenadili kada je jedna od najljepših glumica svijeta u intervjuu progovorila upravo o svojim kćerima i odgoju, zbog čega je u drugi plan pala i njezina karijera, a sve kako bi se posvetila obitelji.

U intervjuu za magazin People Chica, Eva Mendes je otkrila koliko joj je važno njezino kubansko porijeklo, te priznala kako se trudi to prenijeti i na svoje djevojčice.

'Esmeralda trenutno najviše priča španjolski, i zaista je preslatka. Definitivno je jezični tip, a mi se zaista moramo potruditi da osim jezika nauči i sve o samoj kulturi', ispričala je ponosna majka o svojoj starijoj kćerki te dodala kako su joj upravo njezini roditelji najveća potpora, ali i pomoć, u odgoju Esmeralde i Amade.

  • +9
Ryan Gosling i Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Moja mama živi samo 15 minuta od nas i iznimno mi pomaže, osobito u učenju jezika i kulture - priča s njima na španjolskom te im kuha kubansku hranu, a uz sve to uvijek slušamo kubansku glazbu. To je način našeg života i ne mogu zamisliti drugačije', priznala je Mendes te nastavila: 'Moj otac živi u Americi već 45 godina i još uvijek ne priča engleski. Sada mi to odgovara jer često vodi cure u šetnju te sam sigurna da će pričati na španjolskom.'