PRESLATKI PRIZORI

Najljepši trenuci: Kate Middleton i princ William podijelili s javnosti obiteljske fotografije

16.07.2018 u 14:28

Bionic
Reading

Peteročlana kraljevska obitelj princa Williama po prvi se puta u punom sastavu pojavila prije nekoliko dana na krštenju princa Louisa. Tom prilikom snimljeni su i novi portreti

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea dotjerani i sretni okruženi svojim mališanima na novim kraljevskim portretima obišli su svijet.

Kensingtonska palača na svojim je službenim profilima na društvenim mrežama objavila nekoliko fotografija snimljenih nakon krštenja trećeg djeteta princa Williama i Kate Middleton.

Sve fotografije snimio je Matt Holyoaku vrtu i unutrašnjosti Clarence Housea. Brižna mama Kate tom je prilikom pokazala svoje dosad neviđeno lice i koliko je bliska sa svojom dječicom.

U McQueenovoj bijeloj kreaciji vojvotkinja je pozirala držeći tromjesečnog sinčića. Tik uz nju priljubio se njezin suprug princ William, a četverogodišnji princ George stajao je skroz desno držeći ruku u džepu dok se miljenica princeza Charlotte veselo pridržavala za haljinicu svog najmlađeg brata. Osim toga objavljene su i fotografije ostatka obitelji s malenom zvijezdom dana.

Posebno se istaknula ona na kojoj stric i strina princ Harry i Meghan Markle i princ Charles s vojvotkinjom Camillom. Ovako opuštene fotografije kraljevske obitelji mogli smo vidjeti samo nakon vjenčanja Meghan i Harryja, a sve do tada portreti monarhije uglavnom su bili uštogljeni i formalni.

Majčinska emocija Kate Middleton jako je dobro prenesena na solo fotografijama nje i njezina trećeg djeteta, a Britance je oduševila ona na kojoj se maleni princ smije u majčinu naručju.