njegov ponos

Najslađa proslava: Luka Modrić pokazao djelić rođendanskog ugođaja uz 'najbolju ekpu'

10.09.2024 u 09:19

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od najboljih nogometaša u svijetu proslavio je svoj veliki dan. Luka Modrić najprije je feštao u svlačionici, u krugu reprezentacije u nedjelju navečer kada je sjajnim pogotkom iz slobodnog udarca u 52. minuti susreta Hrvatsku doveo do pobjede protiv Poljske u Ligi nacija, a onda i sa svojim najmilijima

Kapetan Vatrenih za rođendan je dobio dvije torte, a najprije od reprezentacije nakon utakmice s Poljskom. Fotografije sa slavlja na društvene mreže postavio je Hrvatski nogometni savez uz prigodnu čestitku.

Čokoladna torta s brojem 39 dočekala ga je i kad je stigao kući u zagrljaj svoje obitelji, supruge Vanje i njihovo troje djece - sina Ivana (14) i kćeri Emu (11) i Sofiju (6).

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Stiglo mu more čestitaka

'Najbolja ekipa za slavlje rođendana', opisao je Luka Modrić fotografiju koju je pokazao na Instagramu, a onda su ga zasuli sa čestitkama Izabel Kovačić, Ivan Rakitić, Anja Šovagović Despot, Toni Cetinski, Iva Majoli i brojni fanovi sa svih krajeva svijeta.

PODRŠKA S TRIBINA

Luka i Vanja Modrić stigli na polufinale Wimbledona

Pogledaj galeriju

Inače, cijela obitelj često bodri svog tatu i supruga s tribina na najvažnijim utakmicama. Poznato je da Vanja i Luka zajednički donose odluke koje se odnose na njegovu karijeru, a skupa se pojavljuju i na mnogim javnim događanjima. Luka je Luka više puta isticao da mu je obitelj 'najvažniji trofej u životu'.