U SANTA BARBARI

Najvjernija podrška: Meghan Markle u vrućim traper hlačicama tješila princa Harryja nakon poraza njegove polo momčadi

18.06.2022 u 14:03

Bionic
Reading

Meghan Markle i princ Harry vratili su se u SAD nakon što su nazočili obilježavaju platinastog jubileja kraljice Elizabete II koja je na engleskom prijestolju već 70 godina

'Odbjegli' članovi kraljevske obitelji uvijek su na meti medija, pa su ih fotografi ulovili i na polo utakmici Harryjeve momčadi Los Padres, a lijepa supruga princa Harryja kao i obično bila mu je najveća podrška.

Slavni par uočen je u Santa Barbari, a Meghan je plijenila poglede u vrućim hlačicama od trapera brenda Doen i odgovarajućoj košulji.

Ljetni stajling koji joj je odlično pristajao začinila je ravnim sandalama od smeđe kože i sunčanim naočalima.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvijezda 'Suitsa' otkad se preselila u Kaliforniju gdje sa suprugom odgaja dvoje djece, Archieja i Lilibet, u slobodno vrijeme preferira upravo vruće hlačice koje je nosila u mnogim prigodama istaknuvši u prvi plan svoje vitke noge.

NA POLO UTAKMICI

Zaljubljena Meghan Markle nije se ustručavala pred svima princa Harryja nagraditi poljupcima

Pogledaj galeriju

Inače, 37-godišnji princ Harry u svibnju se pridružio polo momčadi Los Padresa, pod imenom Harry Wales. Njegovi suigrači su argentinski polo profesionalac i Ralph Lauren model Nacho Figueraste 16-godišnjaci Keko Magrini i Juan Guerrero.

Momčad je nažalost izgubila u polufinalu protiv Folded Hillsa, što znači da neće igrati u nedjeljnom finalu Pacific Coast Circuit Intra-Circuit Cupa, što je Harryja rastužilo pa ga je Meghan nakon utakmice tješila.

Inače, kako je nedavno iskomentirao kraljevski biograf i novinar Duncan Larcombe, par je sad pod povećalom kraljevske obitelji te ne smiju iznijeti išta što se događalo prilikom njihovog posjeta Velikoj Britaniji.

'Ako išta u procuri u javnost, uvjeren sam da će ih se u potpunosti odreći i više neće biti povratka. Došli su u Veliku Britaniju na proslavu jubileja i ponovno su se predstavili kao članovi kraljevske obitelji. I sami su svjesni da je to dobro za njihov brend, ali i da bi bilo odlično za Spotify, Netflix ili Penguin, s kojima imaju potpisane unosne ugovore', rekao je.

Uz to je dodao kako će upravo njihovo daljnje ponašanje diktirati i njihovu budućnost i odnos s ostatkom kraljevske obitelji. 'Harry i Meghan sve će upropastiti ako bilo koja privatna informacija o kraljičinom jubileju dospije do medija ili se otkrije u knjizi.'

Prema riječima Duncana Larcombea, Sussexovi su u Britaniju stigli kako bi 'popravili odnose', no umjesto toga, od strane nekih starijih članova 'naletjeli su na zid'.