veliko slavlje

Nakon dvije godine čekanja i odgađanja svadbe: Vjenčali su se naš NBA košarkaš Ivica Zubac i Kristina Prišč

21.08.2021 u 22:26

Bionic
Reading

Naš proslavljeni košarkaš Ivica Zubac i njegova zaručnica Kristina Prišč uplovili su u bračnu luku. Par koji se zaručio prije dvije godine vjenčanje je odgađao zbog pandemije, a sada su konačno dočekali svoj dan, a bajkovite fotografije vjenčanja preplavile su društvene mreže

Ivica Zubac, 24-godišnji košarkaš Los Angeles Clippersa i njega 29-godišnja zaručnica, Kristina Prišč ovofga vikenda, nakon čak dvije godine čekanja, izrekli su sudbonosno 'da', a vjenčano slavlje za 180 uzvanika organizirano je u Hotelu Bellevue na Malom Lošinju, piše 24sata.

Par se zaručio prije dvije godine, kada je Ivica Kristinu zaprosio na Bahamima. Međutim, pandemija im je pomrsila planove te su na vjenčanje morali pričekati. Naime, Ivica i Kristina trebali su se vjenčati još prošle godine u kolovozu u Hercegovini, no zbog pandemije koronavirusa sve je moralo biti odgođeno.

  • +4
Vjenčanje Ivice Zupca i Kristine Piršč Izvor: Društvene mreže / Autor: Screenshot Brita Bobetić Instagram

S popuštanjem epidemioloških mjera, par se bacio na planiranje vjenčanja koje je održano na Malom Lošinju. Među uzvanicima bila je i pjevačica Lana Jurčević. Večer prije vjenčanja organizirali su proslavu na kojoj su se, prema obavljenim fotografijama na društvenim mrežama odlično zabavili, a Kristina je za tu priliku odjenula kratku bijelu, čipkastu haljinu.

Na sam dan vjenčanje mladenka je zablistala u uskoj, čipkastoj vjenčanici sirena kroja s dugim veom koja je odlično pristajala njezinoj vitkoj figuri.

  • +3
Kristina Prišč i Ivica Zubac Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsjetimo, netom prije vjenčanja Kristina je organizirala i nezaboravnu djevojačku zabavu na grčkom otoku Mikonosu. Veselo žensko društvo, među kojim s bile i Dina Dragija, djevojka Tina Jedvaja, ali i dizajnerica Kristina Burja, iznajmilo je luksuznu vilu s bazenom te se odlično provele.