BEZ ZADRŠKE

Nakon novih šuškanja o razvodu, David Beckham progovorio o svom braku

18.10.2018 u 09:59

Bionic
Reading

Kada je prije nekoliko tjedana na kioske stiglo najnoviji broj 'modne biblije', Vogue, koji je ovoga puta na naslovnicu stavio Victoriju Beckham s njezinom djecom, krenula su nova nagađanja kako je njen brak s Davidom Beckhamom u krizi. S malim odmakom bivši nogometaš odlučio je ispričati svoju stranu priče

Nakon duge šutnje i izbjegavanja razgovora oko braka i supruge Victorije, bivša nogometna zvijezda David Beckham odlučio je o svemu ipak progovoriti i to u televizijskom intervjuu za australski show 'The Sunday Project'. Iako intervju još uvijek nije emitiran, kratki isječci iz istog pušteni su u javnost.

OSTAVLJA BEZ RIJEČI

Pogled na istetovirani, preplanuli torzo Davida Beckhama nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Pogledaj galeriju

Razgovarajući o svom braku, Beckham je priznao kako na svojoj vezi sa suprugom Victorijom mora jako puno raditi, kao i da u životu sve postane puno kompliciranije kada je dvoje ljudi u braku dugi niz godina.

'Kada ste u braku toliko dugo koliko smo mi, znate da na tome treba itekako puno raditi. Sve je puno kompliciranije', rekao je David Beckham.

  • +14
Obitelj Beckham u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ove njegove izjave došle su nekoliko tjedana nakon izlaska britanskog Voguea čiju naslovnicu krasi Victoria Beckham s djecom, a koja je podigla puno prašine jer upravo David Beckham na istoj nedostaje za potpuni dojam. Upravo zbog te naslovnice krenula su nova nagađanja kako u njihovom braku odavno nešto ne štima.