poslovni planovi

Nakon propalog ugovora Sussexa sa Spotifyjem, konačno je progovorio i Netflix

28.06.2023 u 15:19

Bionic
Reading

Podcast 'Archetypes' nije ostvario očekivane rezultate, iako je bio pri vrhu ljestvice slušanosti. Sussexi su raskinuli ugovor sa streaming platformom Spotify, a čekalo se i kako će se odviti poslovna suradnja s Netflixom

Otkako su napustili kraljevsku obitelj u Londonu, princ Harry i Meghan Markle imali su već nekoliko značajnih poslovnih projekata. Počeli su s dokumentarcem na Netflixu u kojem su pred kamerama zajedno ispričali priču o početcima njihove veze, utjecaju kraljevske obitelji na njihove živote te otkrili zašto su odlučili Britaniju zamijeniti Kalifornijom. Zatim je Harry izdao knjigu 'Spare' u kojoj je otkrio svoje osjećaje prema vlastitoj obitelji, zbog čega je zauvijek ugrozio svoje mjesto za obiteljskim stolom u Buckinghamskoj palači. Posljednji projekt Sussexa bio je podcast na Spotifyju, no to nije bilo dugog vijeka.

Ugovor sa Spotifyjem je propao, a iz kompanije su obavijestili da su nezadovoljni pristupom kojim su Meghan i Harry pristupili poslu. Navodno da su se obvezali isporučiti više materijala, a princ Harry svojedobno je obećavao intervjue s ličnostima poput Putina i Trumpa, no ništa od toga nije se dogodilo.

Mnogi su mislili da će uskoro i njihovi planovi s Netflixom pasti u vodu, no čini se da ovaj streaming servis ima nešto drugačije namjere.

'Cijenimo naše partnerstvo s Archewell Productions. 'Harry & Meghan' bio je najveći Netflixov dokumentarni prvijenac ikada, a mi ćemo nastaviti raditi zajedno na nizu projekata, uključujući nadolazeću dokumentarnu seriju 'Heart of Invictus'', rekli su iz Netflixa za People.

Tako su otkrili da novi projekt prati skupinu sportaša koji su se natjecali u 'Invictus Games' princa Harryja, natjecanju za ranjeno vojno osoblje.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: CB / CB / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA