NEKOME SE LOŠE PIŠE

Namrgođeni Dino Rađa do suza nasmijao fanove u videu koji je s njima podijelila supruga Viktorija

07.03.2019 u 21:13

Bionic
Reading

Viktorija Rađa zabavila je svoje fanove kreativnim i vrlo šaljivim videom koji je osmislila u toku priprema za nastup u showu 'Ples sa zvijezdama', koji uskoro kreće na Novoj TV

Bivša misica Viktorija Rađa jedna je od 11 kandidata koji će svoje plesačke vještine pokazati u novoj sezoni showa 'Ples sa zvijezdama'. Viktorija i njezin plesni partner Marko Mrkić tjednima naporno vježbaju kako bi se u natjecanju što bolje iskazali, a u toku priprema za nastupe koji slijede supruga našeg umirovljenog košarkaša Dine Rađe dosjetila se kreirati snimiti šaljivi video za svoje fanove.

Reakcija na video je i više nego odlična, obzirom da su njezini pratitelji popadali na pod od smijeha. U videu Viktorija i njezin plesni učitelj Marko prvo strasno plešu, dok on polako spušta ruku niz njezina leđa, sve niže i niže... a onda se u kadaru pojavljuje namrgođeni Dino koji Marku poručuje - 'pazi dobro kako je diraš'.

Nakon ovog 'upozorenja', Viktorija i Marko odluče zaplesati uz dobro poznatu slavonsku pjesmu 'Sve poštivam, svoje uživam', držeći dovoljan razmak jedno od drugog. Viktorijini pratitelji su, pogađate, oduševljeni videom, a glavnog junaka Dinu u komentarima su obasuli superlativima.

Osim Viktorije Rađe, u novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' nastupit će modni stilist Marko Grubnić, spisateljica Josipa Pavičić Berardini, blogerica Sonja Kovač, novinar Davor Garić, glumac Slavko Sobin, pjevač Damir Kedžo, stand up komičar Ivan Šarić, supruga Dine Rađe, pjevačica Nives Celzijus te glumice Ecija Ojdanić i Ana Vučak-Veljača.

  • +5
Viktorija Rađa Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic