PRIPREME SU U TIJEKU

Napokon je poznato: Evo tko će sve nastupiti u novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'

20.02.2019 u 10:55

Bionic
Reading

'Ples sa zvijezdama' vraća se na male ekrane i to na Novoj TV. U novoj sezoni gledatelje će svojim plesačkim umijećima zabavljati jedanaestero poznatih Hrvata

Nova TV je otkrila imena koja se natječu u novoj sezoni showa. U zabavnim plesnim izazovima ovog puta okušat će se nekadašnja pjevačica i manekenka, a danas supruga proslavljenog košarkaša Dine Rađe, Viktorija Đonlić-Rađa. Svoje plesačke sposobnosti isprobat će i glumica te ravnateljica Kazališta Moruzgva Ecija Ojdanić. U plesne cipelice uskočit će i šogorica Jelene Veljače, glumica Ana Vučak-Veljača.

'Jako se veselim showu, uživam u plesanju i glumačkim scenskim nastupima, a ovo je super spoj mojih strasti. Očekujem prije svega dobru zabavu, a onda i puno rada, znoja, zanimljivih koreografija i super plesnih koraka', izjavila je Ana Vučak-Veljača.

Glumačke snage pojačat će i Slavko Sobin, kojeg gledatelji trenutno mogu pratiti u trećoj sezoni serije 'Crno-bijeli svijet'. S veseljem je prihvatio novi izazov i Damir Kedžo, koji je pobijedio u trećoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato', u kojem smo gledali i stand up komičara Ivana Šarića, te Nives Celzijus, koja će također zaplesati u novoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama'.

  • +10
Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Hrvatski stilist Marko Grubnić odlučio je pokazati svoje plesno umijeće, kao i spisateljica Josipa Pavičić Berardini, blogerica Sonja Kovač te Davor Garić, dugogodišnji novinar IN magazina.

'Ovaj poziv je došao u mom najboljem životnom periodu, na najbolji mogući način, sada kada sam potpuno odmoran od svega, sada kada na život i izazove gledam potpuno drugačije nego prije. Neizmjerno se veselim svakoj probi, svakom liveu, svim ljudima u produkciji, profesionalcima koji stvaraju ovu priču, svojim prijateljima koji također sudjeluju u showu, veselim se upoznati nove ljude, plesove, zaista sam beskrajno zahvalan na svemu ovome... Pripremam se, treniram u teretani, radim na kondiciji, zamišljam nastupe, sudjelujem u stvaranju, što me trenutno veseli najviše na svijetu', izjavio je Marko Grubnić.

  • +8
Sonja Kovač Izvor: Promo fotografije / Autor: Damjan Denona

Plesački show koji je ostvario zavidnu gledanost emitirao se osam godina na HRT-u, a zadnji put 2013. godine. Pobjedu u posljednjoj sezoni odnio je Mislav Čavajda, a prije njega trijumfirali su Barbara Radulović, Nera Stipičević, Franka Batelić, Mario Valentić, Luka Nižetić i Zrinka Cvitešić.