večeras je naša fešta

Naša repka slavi: Menadžerica Iva Olivari objavila nekoliko ponosnih i sretnih trenutaka

05.12.2022 u 23:32

Bionic
Reading

Atmosfera među našim igračima i cijelom reprezentacijom s razlogom je vesela, odnosno kako bi Dejan Lovren rekao 'lagana'. Ponosni izbornik podijelio je pobjedničku pjesmu svojih igrača, a ponos nije krila ni prva dama repke

Nakon uzbudljivih i stresnih dodatnih minuta koje su se činile kao cijela vječnost, hrvatska reprezentacija je uspjela u svom snu – plasirali smo se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva! Nakon iskustva s ruskim produžetcima, naši dečki izvrsno su se snašli i u ovoj situaciji.

Nakon završetka utakmice, dečki su zaslužili barem jedan dan uživati u ovom sjajnom rezultatu.

Menadžerica i 'majka' reprezentacije, kako joj igrači rado tepaju, podijelila je nekoliko sretnih trenutaka slavlja. Iva Olivari često dijeli fotografije intimnijih trenutaka, a potaknuta današnjim izvanrednim rezultatom podijelila je čak dvije: prvu iz veselog autobusa s Joškom Gvardiolom, Kristijanom Jakićem i Tomislavom Pačakom, a drugu u zagrljaju Dominika Livakovića, koji je odigrao utakmicu života.

Zahvalila se i navijačima emotivnim tekstom u storiju: 'Iza #obitelji koja vjeruje u sebe stoji nacija koja vjeruje u #obitelj'.

Osim simpatične Ive, snimku opuštanja i zabave reprezentativaca podijelio je i sam izbornik Zlatko Dalić. Na Dalićevoj snimci ore se stihovi 'Moja domovina', a igrači uglas pjevaju popularne stihove: 'ima snagu zlatnog žita, ima oči boje mora'. Ponos na svoju malu, ali hrabru zemlju podijelili su i ostali velikani hrvatskog sporta koji su se u komentarima pridružili slavlju, poput tenisača Ivana Dodiga i velikog rukometnog vratara Filipa Ivića.

  • +2
Luka Modrić, Dominik Livaković Izvor: Profimedia / Autor: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia