šokirala fanove

Nećete ju prepoznati: Danijela Dvornik pokazala kako je izgledala prije 30 godina

22.10.2017 u 10:33

Bionic
Reading

Danijela Dvornik, udovica preminulog kralja funka Dine Dvornika, često na svojim društvenim mrežama objavljuje privatne fotografije sebe i svojih nadražih, a sada je obožavatelje koji ju prate šokirala kako je izgledala prije ravno 30 godina. Kratka, tamna kosa potpuna su suprotnost njezina današnjeg izgleda

Rijetko tko se sjeća kako je izgledala supruga našeg preminulog pjevača Dine Dvornika, Danijele Dvornik prije 30-tak godina.

Zato se ova vesela Splićanka odlučila malo našaliti i iznenaditi svoje pratitelje na društvenim mrežama, objavivši staru fotografiju na kojoj je neprepoznatljiva.

Fotografija je snimljena davne 1989. u Dubrovniku, a u opisu objave Danijela je napisala kako je ta godina bila jako dobra. To i ne čudi, budući da se upravo te godine udala za Dinu.

Iako je danas plava, na slici se vidi da je njezina prirodna boja kose smeđa, te je u to vrijeme nosila skroz kratku frizuru.

  • +16
Sva lica Danijele Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Mnogobrojni obožavatelji brzo su zaključili kako tek sada vide na koga je Ella, njezina i Dinina jedinica, dok je jedna od pratiteljica napisala da joj baš liči na Ljiljanu Nikolovsku.