Rock fešta za kraj

Nemojte propustiti jubilarno deseto i posljednje izdanje šibenskog Regius Festivala

01.07.2024 u 07:15

Bionic
Reading

Sredina srpnja u srcu Dalmacije uvijek je rezervirana za prvu eksploziju ljetne zabave, a na Šibenskom području sinonim za to je Regius Festival koji će 12. i 13. srpnja imati poseban, gotovo povijesni karakter, jer to će biti njegovo jubilarno deseto i posljednje izdanje

Čak 10 bendova, 13 DJ-a i tri jaka lokalna promotora Takeover, Oksid & RatCat okupit će se tog vikenda na šibenskoj festivalskoj lokaciji Martinska kako bi na nekoliko pozornica skrivenih među borovima, u bajkovitom mediteranskom okružju pokraj najčišćeg mora, svojoj velikoj publici podarili u ime zadnjeg Regiusa muziku, light i atmosferu za najuzbudljiviji ples ovoga ljeta, stoji u prioćenju.

Na main stageu redat će se tijekom dvije noći izvođači poput Brkova, Mile Kekina s novim bendom, Kuzme & Shaka Zulu, IDEM... Veliko zanimanje vlada za nastup supertalentiranih 'high school' bendova Freston, Retrovizija i Krivo skretanje, a 'električni' stage predstavit će 'the zvuk' zbog kojeg svi dolaze na clubbing u Šibenik i imat će internacionalni karakter jer na njemu nastupa fantastični meksički DJ i producent Mufti.

Cijeli lineup i sve ostale informacije o festivalu i lokaciji potražite ovdje i požurite po festivalske ulaznice iz aktualne serije. Sve ostalo, i to baš sve, od muzike, mercha, okrijepe, hladovine, sunca i mora, čeka vas u oazi Regius festivala.

  • +7
Regius Festival Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo / Regius Festival

Bonus svima s festivalskom ulaznicom Regius poklanja za svoj zadnji ples i besplatni kamp s pogledom na Šibenik koji je ovoga ljeta must have sa svojim fantastičnim svirkama i inozemnim koncertima čiji start počinje s prvim špicom ljeta i zadnjim Regius festivalom.