S JULIANNE MARGULIES

Ni nakon 30 godina George Clooney ne odustaje od ove tradicije

26.09.2024 u 18:34

Bionic
Reading

Čak 15 sezona u 17 godina prikazivanja i čak 331 snimljena epizoda nešto je čime se serija 'Hitna služba' itekako može ponositi. Od početka prikazivanja prošlo je 30 godina, a mnogi se i danas jasno sjećaju ljubavne priče Georgea Clooneyja, doktora Douga Rossa, i Julianne Margulies, sestre Carole Hathaway

Oni 1994. do 2009. prikazivala se serija 'Hitna služba', uz koju su odrastale mnoge generacije, a Hrvatima je bila posebno draga jer je u njoj glumio i naš Goran Višnjić kao doktor Luka Kovač. No serija je lansirala i neke druge, danas jedne od najtraženijih zvijezda Hollywooda, među kojima je, dakako, najpoznatiji George Clooney.

On je bio dijelom ekipe u 108 epizoda, od 331 ukupno snimljenih, a posebno je bila zanimljiva njegova ljubavna priča s glavnom sestrom Carole Hathaway, koju je glumila Julianna Margulies.

Brad Pitt kroz godine Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Njih dvoje toliko su dobro funkcionirali na setu, ali i iza kamera, da su i dandanas iznimno dobri prijatelji, a nedavno je, povodom 30. godišnjice premijernog prikazivanja serije, 58-godišnja Julianne Margulies otkrila da ona i 63-godišnji Clooney ne odustaju od tradicije koju su započeli upravo tijekom snimanja.

Carol i Doug zauvijek

'Uvijek su bili Carol i Doug. George i ja još uvijek, do dana današnjeg, privatne mailove koje pišemo jedno drugome potpisujemo 'S ljubavlju, Carol' ili 'Doug'.'

  • +3
George Clooney i Julianna Margulies Izvor: Profimedia / Autor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Njezino priznanje odnosilo se na imena koja su njihovi likovi imali u hit seriji, a koja je tijekom godina emitiranja osvojila čak 23 nagrade Emmy.

Sama Margulies isto je tako priznala da je još uvijek 'vrlo emotivna' ako negdje naleti na reprizu ili čuje pjesmu iz uvodne špice, a prisjetila se i reakcija na Clooneyjev povratak u seriju nakon što ju je napustio u petoj sezoni.

SVE SU RASPAMETILI

Kakav melem za oči: George Clooney i Brad Pitt pokazali kako se to radi

Pogledaj galeriju

'Moja je majka vrištala, a mislim da je to bila reakcija mnogih ljudi. Bio je to pravi kraj za njih jer je Carol i Dougu bilo predodređeno da budu zajedno', dodala je Julianna, svjesna da je upravo ova serija bila presudna za njezinu i Clooneyjevu karijeru.