nije lako

Nije sve tako bajno: Ovo je glavni problem u braku Georgea Clooneyja i lijepe Amal

12.09.2024 u 17:28

Bionic
Reading

Amal i George Clooney nedavno su proslavili desetu godišnjicu braka. Tijekom svih ovih godina nižu poslovne uspjehe, a to ih nije spriječilo da sagrade i idiličan obiteljski život u kojem su dobili kćer i sina

Oni su uspješni, oni su prekrasni, svi im zavide, ali nisu ni oni bez mana... Iako se pri svakom pojavljivanju Amal Clooney i George Clooney čine savršeniji od savršenog, strani mediji podijelili su da se i poznati par suočio s problemima koje je moguće riješiti samo uz veliko povjerenje i pravu ljubav.

63-godišnji glumac upravo je 'izbacio' film 'Wolfs' u kojem je surađivao s kolegom Bradom Pittom, a filmske obaveze natjerale su ga da često izbiva iz obiteljskog doma koji dijeli sa suprugom Amal i njihovim blizancima. Uz to, kao odvjetnica za ljudska prava, Amal intenzivno radi u britanskoj prijestolnici i u Den Haagu, gdje je sjedište Međunarodnog kaznenog suda, stoga je i ona često odsutna.

Pogledajte kako se Catherine Zeta-Jones mijenjala kroz godine Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

Razdvojenost je veliki problem u braku Georgea Clooneyja

Međutim, izvor otkriva: 'George i Amal oboje su vrlo zaposleni, ali pronađu vrijeme za posebne zajedničke trenutke. Oboje cijene romantične večeri.'

Kako bi se zauzeli za sebe i svoje karijere, odvjetnica i njezin suprug nedavno su se odlučili na veliki korak te se čitava obitelj seli u New York! Clooney će u proljeće iduće godine debitirati na Broadwayju, a balansirati između poslovnog i privatnog bit će lakše uz čitavu obitelj na novoj lokaciji.

S obzirom da njihovi blizanci Ella i Alexander sada kreću u osnovnu školu, obitelj se želi skrasiti na jednom mjestu. Ovim preseljenjem će popularni glumac češće biti uz djecu, što ispunjava želje uspješnog para koji pokušava pomiriti obiteljski život s dinamičnim karijerama.

'Bilo je vrlo izazovno upravljati njihovim rasporedima i vremenom kada su bili razdvojeni, a ponekad su bili odvojeni dulje nego što bi željeli. Najvažnije je da su jedno drugome podrška u karijerama. Oni su sretni životom koji su zajedno izgradili', otkrio je izvor.

  • +15
George i Amal Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Primo Barol / AFP / Profimedia