GOSTOVALI KOD KIMMELA

Clooney i Brad 'okomili' se na Matta Damona: 'Riješit ćemo ga se besplatno'

18.09.2024 u 20:36

Bionic
Reading

Holivudski dvojac George Clooney i Brad Pitt gostovali su kod Jimmyja Kimmela i s njim snimili parodiju u kojoj im voditelj plaća da se 'pobrinu' o Damonu. Video je na internetu postao hit, a Clooney i Pitt svojom su skladnošću još jednom raspametili sve

Najbolji holivudski prijatelji George Clooney i Brad Pitt pristali su, bez puno razmišljanja, pomoći u 'rješavanju malog problema' voditelja Jimmyja Kimmela.

Nakon što su nas zabavljali tijekom ovogodišnjeg Filmskog festivala u Veneciji, gdje su predstavili svoj posljednji zajednički projekt, Clooney i Pitt ovom su parodijom pokazali da su uvijek spremni na dobru šalu i zabavu.

Ove muškarce je ljubila Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević, Profimedia

Jimmy Kimmel 'u ovoj predstavi' glumi čovjeka koji se želi riješiti svog neprijatelja, a Clooney i Pitt pristali su 'odraditi zadatak'. Kimmel ulazi u prostoriju gdje za stolom sjede holivudski dvojac i potvrđuje im da ima novac koji traže za svoj posao. Kovčeg se otvara i u njemu se nalazi hrpa novčanica po 100 američkih dolara, a potom Kimmel pita: 'I, što će se sada dogoditi?'

George Clooney i Brad Pitt kod Jimmyja Kimmela Izvor: Profimedia / Autor: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Sve će odraditi besplatno

60-godišnji Pitt na to odgovara: 'Otići ćeš kući.' Ozbiljna lica i dubokog glasa, Pitt i Clooney odgovaraju na Kimmelova pitanja, čije je lice cijelo vrijeme u mraku, a potom od njega traže da im kaže tko je meta. Na to Kimmel vadi isprintanu fotografiju Matta Damona, s kojim je holivudski dvojac snimao hit 'Oceanovih 11'.

George Clooney i Brad Pitt kod Jimmyja Kimmela Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kimmelovo lice potom se osvjetljuje, a Brad i George zatvaraju kovčeg i vraćaju mu uz riječi da će to 'odraditi besplatno'. Ovaj skeč zapravo je posljednji odgovor na gotovo dva desetljeća dugu izmišljenu svađu Kimmela i Damona.