simpatična gesta

Nicole Kidman je prije serije 'The Perfect Couple' tražila 'dozvolu' od Naomi Watts, evo zašto

13.09.2024 u 13:58

Bionic
Reading

Naomi Watts nije imala problema s tim da se njezina najbolja prijateljica, Nicole Kidman i njezin bivši suprug Liev Schreiber spoje na ekranu glumeći bračni par

Govoreći za Entertainment Weekly na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu za svoj novi film s prikladnim naslovom, 'The Friend' Naomi Watts otkrila je da je njezina desetljećima najbolja prijateljica Nicole Kidman prvo nazvala nju prije nego što je počela raditi s njezinim bivšim partnerom, Lievom Schreiberom u seriji 'The Perfect Couple'.

'Mi se stalno čujemo jer smo najbolje prjateljice. Bilo je to dražesno od nje', kaže Watts.

Ovo su najljepše turske glumice današnjice Izvor: Društvene mreže / Autor: Montaža: Neven Bučević

Kidman i Schreiber igraju bogati bračni par Greer i Tag Winbury u Netflixovoj seriji 'The Perfect Couple'. U središtu serije je obitelj koja se okupila u Nantucketu na vjenčanju sina Benjija (Billy Howle) i Amelije (Eve Hewson), ali svadba je prekinuta kada je djeveruša pronađena mrtva ujutro prije ceremonije i svi su osumnjičenici.

Spojila ih je reklama

Watts je za Entertainment Weekly da još nije imala priliku pogledati novu seriju, ali je jedva čeka vdjeti. Inače, prijateljstvo Naomi i Nicole datira prije više od 30 godina. Watts je otkrila da su se upoznale osamdesetih na audiciji za reklamu za kupaće kostime. Još više su se zbližile kad su dobile uloge u australskom filmu o odrastanju 'Flert' 1991., a Naomi je izjavila da je to nešto što je 'stvarno učvrstilo njihovo prijateljstvo'. Otada su najbolje prijateljice i podržavaju jedna drugu kroz profesionalne karijere i privatne živote tijekom godina.

Watts i Schreiber započeli su vezu 2005. nakon susreta na Met Gali. Rastali su se 2016., ali održavaju prijateljski odnos budući su roditelji dvoje djece, Sashe (17) i Kaiae (15).

'Prilično sam ponosan na nas, koliko god to otrcano zvučalo. Naš apsolutni prioritet je da budemo dobri i ljubazni jedni prema drugima i tome smo apsolutno predani, izjavila je ranije glumica. Watts se nako braka vjenčala s glumcem Billyjem Crudupom, dok je Schreiber oženio bivšu missicu Taylor Neisen, s kojom dijeli jednogodišnju kćer Hazel Bee.