VRIJEDNa BINGANJA

Svidjela vam se nova Netflixova serija s Nicole Kidman? Evo što pogledati sljedeće

12.09.2024 u 06:08

'The Perfect Couple' na Netflixu

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bionic
Reading

Otkako je postala dijelom ponude streaming servisa Netflix, serija 'The Perfect Couple' s Nicole Kidman u glavnoj ulozi u kratko vrijeme izazvala je ogroman interes gledatelja

Nova hit serija 'Perfect Couple' adaptacija je istoimenog romana Elin Hilderbrand iz 2018. godine, a osim Nicole Kidman i Lieva Schreibera, u njoj glumi talentirana i lijepa kći Bona Voxa.

I dok su kritičari seriji dali osrednje ocjene, a Independent ju je opisao 'podjednako glupom koliko i odglumljenom', gledatelji ne kriju oduševljenje, ponajviše glumačkom ekipom koja se okupila zbog ovog projekta.

The Perfect Couple | Official Trailer | Netflix Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Što gledati iduće?

Žudite li za gledanjem još jedne zarazne misteriozne serije po uzoru na novi hit s Nicole Kidman u glavnoj ulozi, evo nekoliko prijedloga.

'The Undoing' (Slom)

Kidman i redateljica Susanne Bier prethodno su surađivale na HBO-ovoj seriji 'The Undoing', temeljenoj na romanu Jeana Hanffa Korelitza 'You Should Have Known' iz 2014. Australska glumica u njoj utjelovljuje lik Grace Fraser, terapeutkinje s Manhattana čiji idiličan brak dolazi u pitanje kada njezin suprug (Hugh Grant) postane glavni osumnjičenik za ubojstvo majke učenice koja pohađa elitnu privatnu školu njihova sina. Nije tako zabavna ili luda kao novi Netflixov adut, ali ako ste u potrazi za još jednom zanimljivom adaptacijom koja prikazuje Kidman i redateljski senzibilitet Bier, ova serija je logičan odabir.

  • +4
Nicole Kidman u HBO-ovoj seriji 'Slom' Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMKMEDIA / Landmark / Profimedia

'Nine Perfect Strangers'

Nastala prema istoimenom romanu Lianne Moriarty, ova misteriozna serija u produkciji Hulua prikazuje Kidman kao Mašu Dmitričenko, eteričnu rusku osnivačicu wellness utočišta u kojem se čudna skupina privilegiranih gostiju posvađa i prijeti izmaknuti kontroli — uz povremenu pomoć halucinogenika. U režiji redatelja filmova 'Warm Bodies' i '50/50' Jonathana Levinea, ova mini serija ima zvjezdani glumački ansambl, a on uz Kidman uključuje Melissu McCarthy, Reginu Hall, Michaela Shannona, Lukea Evansa, uz brojne druge.

  • +25
Nine Perfect Strangers Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Big Little Lies' (Male laži)

Daleko najpopularnija serija s Kidman u jednoj od glavnih uloga je 'Big Little Lies'.

Temeljena na istoimenom romanu Lianne Moriarty, ova HBO-ova serija postala je instant hit izazivajući ovisnost kod gledatelja. Radnjom smještena u bogat i idiličan obalni gradić Monterey u Kaliforniji, bavi se ubojstvom muža i oca kroz perspektivu nekoliko žena. Za HBO ju je stvorio David E. Kelley i režirao pokojni Jean-Marc Vallée, a dobila je i drugu sezonu i brojne nagrade.

  • +5
Moda u seriji 'Male laži' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Little Fires Everywhere' (Mali požari posvuda)

Zamijenite ubojstvo za podmetanje požara i dobit ćete sasvim novu vrstu kućne misterije na koju se možete navući. Ovu seriju producirala je Reese Witherspoon te glumi Elenu Richardson, bogatu novinarku i majku čiji naizgled savršen život počinje pucati po šavovima nakon dolaska dua majka-kći (Kerry Washington i Lexi Underwood). Temeljena je na romanu Celeste Ng i izgrađena oko misterija o tome tko je palio vatru, kao i o tome na koji način ljudi postavljaju svoje živote i obiteljske odnose u plamen prije nego što se šibica uopće upali.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Amazon Prime Video

'White Lotus' (Bijeli lotos)

Najbolji, a možda i najpopularniji predstavnik žanra 'i bogati plaču', ova HBO-ova serija je laganija alternativa novom hitu na Netflixu.

Antologijski format stvorio je Mike White, a svaki put predstavlja novu skupinu bogatih gostiju u dalekoj podružnici lanca hotela White Lotus, gdje 'mariniraju' u svojoj drami, uglavnom nesvjesni lokalne kulture, da bi se u konačnici zapetljali u misterij ubojstva. Obe sezone serije postale su ogroman hit, kako kod gledatelja, tako i kod kritike, a u drugoj nastupa Meghann Fahy, glumica koja glumi Merritt u Netflixovoj seriji 'Perfect Couple'.

  • +2
Bijeli lotos, druga sezona Izvor: Promo fotografije / Autor: HBO Promo

'Pieces of Her' (Slagalica)

Ako su vas zaintrigirali elementi 'skrivene prošlosti' u hitu 'Perfect Couple', Netflixov naslov 'Pieces of Her' mogla bi postati vaša sljedeća idealna serija za binganje.

Sjajna Toni Collette ('Hereditary') glumi Lauru Oliver, majku čija mračna prošlost izbija na površinu nakon što šokantan čin nasilja potrese njezin mali grad te pošalje svoju kćer (Bella Heathcote) da traži odgovore. Temeljena na istoimenom romanu autorice Karin Slaughter, imala je premijeru 2022. godine.

Pieces Of Her Izvor: Društvene mreže / Autor: netflix