Nepobjediv je

Nije ispao iz odlične forme: Evo što Chuck Norris izvodi u 85. godini

20.08.2024 u 13:35

Bionic
Reading

Od posljednje velike uloge zvijezde akcijskih filmova prošlo je 12 godina, a u posljednjih godina rijetko se pojavljuje u javnosti. Čak su i kružile glasine o njegovoj smrti koje je morao demantirati nekoliko puta. Sudeći po najnovijoj snimci, još uvijek u sjajnoj kondiciji

Chuck Norris zabavlja sebe i fanove na Instagramu. Objavio je video snimljen u teretani na kojoj ga se može vidjeti kako diže utege, a na pitanje što radi, rekao je kratko: 'Samo se zagrijavam'.

Vitalan i jak

'Priča se da će, nakon što završim s vježbom, utezi trebati malo odmora, haha! Šalu na stranu, nadam se da vam je ljeto odlično i da će vam takva biti i cijela godina', stoji u opisu videa. Po to zna koji put je dokazao da je idealan za sve viceve koji se o njemu pričaju od 2005. i u kojima ga se prikazuje kao superjunaka.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Njegovi pratitelji zasuli su ga s komentarima ustvrdivši kako je u super formi za svoje godine.

'Zakoni gravitacije ne vrijede za Chucka Norrisa', 'Kada se normalni ljudi šale na svoj račun, otkrivaju nesigurnost. Kada se Chuck Norris šali na svoj račun, otkriva moć', 'Kalifornija je imala potres jer je Chuck Norris spustio utege', 'Utezi se boje biti teški', 'Chuck Norris ne diže utege, utezi dižu za Chucka Norrisa', 'Čuo sam da je Chuck Norris izmislio dizanje utega', pišu fanovi poznatog glumca i majstora borilačkih vještina.

Prije nekoliko mjeseci je navršio 84 godine, a tada je rekao kako se osjeća 'kao da mu je 48'.

Inače, u posljednjih godina ga se rijetko može vidjeti, pojavi se tek u ponekoj reklami. Jedan od razloga povlačenja iz javnosti je o bolest njegove supruge Gene. Uspostavilo se da je riječ o reumatoidnom artritisu, a liječnici su joj ubrizgali kontaktno sredstvo koje sadrži gadolinij prije magnetske rezonance nakon kojih je Gena osjetila slabost i bolove u rebrima, a izgubila je 15 kilograma. Na sudu su tražili odštetu od 10 milijuna dolara budući da tvrtka nije upozorila na moguće nuspojave, no odustali su od tužbe 2020. godine.

Chuck Norris Izvor: EPA / Autor: JUSTIN LANE