u braku 22 godine

Nije mogla sakriti emocije: Julia Roberts otkrila detalje prvog plesa sa suprugom

21.10.2024 u 09:42

Bionic
Reading

Holivudska ikona Julia Roberts nikog nije ostavila ravnodušnim svojim govorom u kojem je otkrila detalje prvog plesa sa suprugom

Brak Julije Roberts i Dannyja Modera jedan od pravih holivudskih rariteta. Traje skoro 25 godina, nikada nije bio praćen skandalima, a par i dan danas redovito oduševljava ljubavnim izjavama kojima potvrđuje romantičnost i predanost odnosu.

Slavna glumica nikada nije krila svoju apsolutnu sigurnost da je u Dannyju pronašla onog pravog, a ako je suditi prema njenoj posljednjoj izjavi, ljubav je planula na prvom plesu.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia, montaža: Neven Bučević

Julia Roberts i Danny Moder u braku su od 2002. godine

'Prvi put kada sam plesala sa svojim mužem, prije gotovo 25 godina, svirala je pjesma Dave Matthews Banda', rekla je Julia, glasom ispunjenim nježnošću, prilikom govora upravo u čast ove slavne grupe, koja je primljena u Rock & Roll Hall of Fame.

Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Dia Dipasupil / Getty images / Profimedia

'To je bila dobitna kombinacija, jer sam od tada potpuno zaluđena svojim mužem i ovim bendom', pojasnila je 56-godišnja glumica, na što je u dvorani zavladao gromoglasni pljesak i opće oduševljenje.

Obožavaju Dave Matthews Band

S voljenim Dannyjem dijeli upravo ljubav prema ovom bendu, za koji kaže da nisu 'samo obožavatelji, nego doživotni fanovi', te da je njihova glazba imala velik utjecaj na njen život.

Nakon emotivnog govora, glumicu je na pozornici srdačno izgrlio upravo Dave Matthews, a ona je sve očarala i svojim stajlingom.

Naime, zvijezda romantičnih komedija nosila je laskave crne hlače visokog struka i skraćeni asimetrični sako, ispod kojeg je odjenula crnu majicu s prepoznatljivim logom benda.

KULTNO IZDANJE

Inspiraciju pronašla u 'Zgodnoj ženi': Lijepa kraljica zablistala poput Julije Roberts

Pogledaj galeriju