rijetko je u javnosti

Nika Fleiss s Jadrana 'preselila' na novu atraktivnu lokaciju

19.07.2024 u 11:54

Bionic
Reading

Još sredinom travnja bivša skijašica je otvorila sezonu kupanja i sunčanja. Nedavno je Nika Fleiss boravila na Dugom otoku, a sad je objavila fotografije s nove destinacije

Nika Fleiss se često ne pojavljuje u javnosti, a posljednji put je viđena na izložbi Dimitrija Popovića i Marka Vrdoljaka 'One su ovdje'.

Voli Instagram i Facebook

Zato je vrlo aktivna na društvenim mrežama gdje gotovo svakodnevno objavljuje oglase za životinje, prisjeća se trenutaka iz uspješne sportske karijere ili u ljetnim mjesecima pokaže kakvu zavodljivu fotografiju u kupaćem kostimu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Prizori sa Sicilije

Nerijetko se javlja i sa svojih zanimljivih putovanja, a trenutno boravi u Italiji, točnije na Siciliji. Nekoliko fotografija prelijepe lokacije opisala je uz popularnu talijansku frazu 'la dolce far niente' koja se koristi kao izraz za lagodan život.

Nekadašnja skijašica je 2020. godine završila tečaj za uređivanje pasa te je otvorila salon za njegu kućnih ljubimaca koji je prije godinu dana zatvorila. Prije toga je, prisjetimo se, pokazala političke ambicije kad se prije tri godine kandidirala za gradonačelnicu Samobora.

  • +4
Nika Fleiss Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL