17. rujna

Nipplepeople dolaze u Boogaloo na samostalni koncert

26.09.2024 u 13:19

Bionic
Reading

klub Boogaloo, Zagreb // nedjelja, 17. rujna 2024.

Electro pop duo Nipplepeople stiže u zagrebački klub Boogaloo u nedjelju 17. studenog 2024.

Zapanjujuće zvuči činjenica da će ovo biti prvi samostalni nastup Nipplepeople u Zagrebu nakon gotovo pet godina. Posljednji je održan u ožujku 2020. u rasprodanoj Tvornici kulture, kao ujedno zadnji koncert uoči zatvaranja zbog Covida. U međuvremenu je domaća publika mogla vidjeti bend na Adventu, na glavnom zagrebačkom trgu na dočeku Nove godine 2022.

Konačno je došlo vrijeme i za veliki samostalni klupski nastup, a Nipplepople po običaju obećavaju audio-vizualni spektakl.

Nipplepeople - Frka

Maskirani dvojac napokon zakazuje novi susret sa zagrebačkom publikom. Nipplepeople će prošetati kroz brojne hitove iz svoje electro-pop radionice kao što su ‘Sutra’, Frka’, ‘Tebi’, ‘Balkan Express’, ‘Ne volim te’, ‘Broj’ i ‘Nikada’ ili ‘Tajna”, a sve ih donose ove jeseni u Boogaloo.

Ulaznice su u prodaji od petka, 27. rujna, od 10:00 sati po cijeni od 18 eura, a ta cijena će vrijediti do 13. listopada. Dan nakon, 14. listopada, cijena ulaznice se penje na 20 eura. Dostupne su u sustavu Eventim.hr i Entrio.hr kao i na svim njihovim prodajnim mjestima.