Jocelyn Wildenstein

Nitko je ne bi prepoznao: 'Žena mačka' pokazala kako je izgledala prije svih operacija

26.08.2024 u 22:40

Bionic
Reading

Jocelyn Wildenstein nekada je slovila za jednu od najljepših žena svijeta, no izgled je u potpunosti uništila brojnim estetskim operacijama

Švicarka Jocelyn Wildenstein proslavila se 80-ih godina prošlog stoljeća kada je plijenila pozornost brakom s multimilijarderom Alecom Wildensteinom te ljepotom koja nikome nije mogla promaknuti.

Prelijepa plavuša do 90-ih je stekla status jedne od najljepših žena svijeta, no sve se promijenilo kada je krenula na brojne plastične operacije. Zahvat za zahvatom, gubila je prirodnu ljepotu sve do stanja koje joj je donijelo nimalo laskav nadimak 'žena mačka'.

  • +2
Jocelyn Wildenstein Izvor: Profimedia / Autor: Grant Lamos IV / Getty images / Profimedia

'Žena mačka'

Od operacije zatezanja kapaka do jagodične kosti, gotovo da ne postoji stavka iz ponude estetskog kirurga koju nije uplatila, a ova opsesija navodno je bila jedna od glavnih uzroka razvoda. No, ona je tvrdila da je braku prethodio velik broj njegovih nimalo suptilnih izvanbračnih afera...

Koliko je lijepo izgledala prije nego što se podvrgla estetskoj kirurgiji pokazala je objavom fotografije iz mladosti, povodom rođendana svoje kćeri Diane.

Od 2,5 milijarde dolara do bankrota

Osim nje, par je u braku dobio i sina Aleca Juniora. Razveli su se nakon 20 godina zajedničkog života, 2008. godine, a u brakorazvodnoj parnici odlučeno je da će Jocelyn svake godine dobivati 100 milijuna dolara od supruga, od ukupne odštete u iznosu 2,5 milijarde dolara.

Sve se promijenilo 2015. godine kada joj je novac je prestao pristizati jer je Alecova obitelj odlučila skinuti je s platne liste, a ona je tri godine kasnije proglasila bankrot.

Tužba još traje, no Jocelyn godinama živi bez prihoda novca pa se sada okrenula snimanju dokumentarca i reality emisije o svom životu kojim će pokušati ojačati svoje financije...

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević