dugo je nismo vidjeli

Povratak na scenu zvijezde devedesetih: Ivana Banfić zapjevala na popularnom festivalu

25.08.2024 u 19:35

Bionic
Reading

Ovog vikenda u Šibeniku održalo se 27. izdanje Večeri dalmatinske šansone. Na ljetnoj pozornici na Trgu Republike Hrvatske, najljepšem šibenskom trgu smještenom između katedrale sv. Jakova i Gradske vijećnice zapjevala je i zvijezda devedesetih, Ivana Banfić

Ivana Banfić bila je edna od najtraženijih domaćih pjevačica. Svojim hitovima punila je domaće diskoteke, uspješno balansirajući između dance-popa i nešto žešćih zvukova na koje je nastupala pod umjetničkim imenom I Bee.

Danas živi potpuno drukčijim životom od onog koji ju je pratio u doba najveće slave. S obitelji se preselila na selo, u mjesto udaljeno 11 kilometara od Petrinje, i vratila se prirodi. Često je govorila da je 'čeprkanje po vrtu' sada pričinjava najveće zadovoljstvo.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Nije se promijenila

Trenutno balansira između takvog načina života i glazbene karijere kojoj se u navratima povremeno vraća. Tako je nastupala s Ellom i Mineom, 2022. godine je gostovala i na koncertu Dine Merlina u Rijeci. Nedavno je nastupila i na Big CroDance Party u Biogradu subotu navečer na Večerima dalmatinske šansone, predstavila je pjesmu 'Sve se dogodilo…'. I dalje izgleda mladoliko, ima vitku figuru, a njezin nastup publika je dočekala s oduševljenjem.