uzbudljiva destinacija

Nitko ne živi kao Maja Šuput: Ovu će avanturu pamtiti do kraja života

22.10.2024 u 11:29

Bionic
Reading

Između brojnih koncerata i odrađenih gaža na vjenčanjima i proslavama, ali i prije početka snimanja emisija 'Supertalent' uživo, Maja Šuput je pobjegla s obitelji na par dana daleko od Hrvatske. S Nenadom i Bloomom, Šuput se uputila u Afriku

Maja Šuput i njezina obitelj krenuli su u novu avanturu, i to u Afriku! Popularnoj su glazbenici putovanja najdraži oblik odmora, njezin je suprug bio u biznisu s hotelima, a ljubav prema avionima i hotelima prenijeli su i na svog sinčića Blooma koji jedva čeka dane kada vrtić mijenja uzbudljivim destinacijama!

Čak pet sati vožnje rezultiralo je mijenjanjem čak četiri aviona, a rezultat je bio dolazak u Tanzaniju, odnosno u Arushu, grad na sjeveru Tanzanije.

Ove jakne postale su modnim klasikom Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Kao što je glazbenica rekla na svom Instagramu, obitelj će se zaputiti na safari, što je i očekivano jer se Arusha često naziva glavnim gradom safarija u Tanzaniji. Na tom se mjestu mnogi turisti zaustavljaju na putu za ostale nacionalne parkove, kao što je Nacionalni park Serengeti koji je nedvojbeno najpopularnija turistička atrakcija Tanzanije i jedno od najboljih odredišta za promatranje divljih životinja u Africi.

odvažno izdanje

Maja Šuput u odvažnoj haljini užarila atmosferu u Sisku

Pogledaj galeriju

Baš poput svih Hrvata, prvo odredište ipak je bilo 'stati na kavu'.

'Možda sam popila upravo najbolju kavu ikada sjedeći tu ispod baobaba', napisala je Maja podijelivši kako uživa u kavi kao poljoprivrednim blagom kraja u koji je stigla. Afrička avantura biti će zasigurno nešto što će cijela obitelj pamtiti do kraja života, a obožavatelji s nestrpljenjem iščekuju prve dogodovštine i prve bliske susrete s afričkim životinjama.