tko je jači

Nives Celzijus u klinču s našim poznatim voditeljem

19.09.2017 u 12:15

Bionic
Reading

Naša atraktivna pjevačica, koju odnedavno možemo pratiti u glumačkoj ulozi zavodnice u najnovijoj domaćoj seriji 'Čista ljubav', već neko vrijeme gaji posebno prijateljstvo s javnosti dobro poznatim muškarcem. Nakon što su proveli nezaboravne ljetne trenutke sada su nerazdvojni i u teretani

Uvijek izazovna i provokativna, Nives Celzijus pokazuje kako u njezinom društvu čak ni za vrijeme običnog treninga u teretani nije dosadno.

Najbolje to zna popularni televizijski voditelj Dalibor Petko, koji se s Nives posebno zbližio nakon što su zajedno sudjelovali u prošloj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

  • +2
Pobjednica Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Branko Banjac

Voditelj i pjevačica od tada su gotovo nerazdvojni. Mogli smo ih vidjeli skupa i tijekom ljetnih mjeseci, kada su se zabavljali na otoku Silbi.

A mislila je da ne mogu 👅 @nivescelsius #gym #training #pushups #funtime

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko) on

Osim što poslovno surađuju, budući da je Dalibor vrhunski poznavatelj naše estrade, sada su pokazali i da zajedno uživaju u sportskim aktivnostima.

Međutim trening s Nives je sve samo ne običan. U videosnimci koju je na svom profilu objavio upravo Petko vidi se kako ga je atraktivna brineta zaskočila.

Kažu mi da je pijesak super za kožu. Pa da vidimo 👁 što ja sve moram raditi 🙈 #summer #crazy #sand #vacation

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko) on

Naime, dok on radi sklekove, Nives je ispružena na njegovim leđima i sve izgleda kao da se bore tko će biti jači.

'A mislila je da ne mogu', konstatirao je simpatični voditelj ispod videa u kojem on ipak uspije napraviti sklekove iako ga ona pokušava omesti.

Nives Celzijus zabljesnula Instagram Izvor: Instagram / Autor: Instagram / Krešimir Grgin

Objava je oduševila i nasmijala gotovo pet tisuća obožavatelja, a ne sumnjamo kako su za to zaslužne i bujne obline naše pjevačice.

  • +22
Sva lica Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV