lijepe uspomene

Nives Ivanišević još uvijek je pod dojmom Amerike, objavila je nove fotografije sa suprugom Goranom

21.07.2021 u 17:01

Bionic
Reading

Goran Ivanišević proteklog vikenda je uvršten u tenisku Kuću slavnih u u Newportu na Rhode Islandu, a bezrezervna podrška tijekom karijere mu je supruga Nives Ivanišević. Ponosna, još pod svježim utiscima s tog nezaboravnog putovanja objavila je još nekoliko uspomena iz Amerike

Nives Ivanišević ne skriva uzbuđenje i ponos pa je i na svom Instagram profilu pokazala još neke fotografije sa ceremonije na kojoj je njezin suprug ušao u legendu bijelog sporta. Na najnovijim fotografijama supružnici Ivanišević izgledaju sretno i zaljubljeno, nježno se gledaju i drže za ruke.

Pratitelji i prijatelji su im i ovog puta, očekivano, pored fotografija pisali komplimente. 'Savršeni ste. Nema ljepšeg para ni zaljubljenijeg u Hrvatskoj', 'Predivni i gotovo!', 'Predivni ste', poručili su im. Goran je bio u bijeloj košulji i crnom odijelu, dok je Nives imala haljinu domaćeg modnog brenda bez naramenica koja se širi od struka prema dolje.

Podsjetimo, u emotivnom govoru u u Newportu Goran se zahvalio poimenice svakom svom treneru, navijačima, novinarima, svojoj zemlji i gradu. Posebno je dirljiva bila njegova zahvala obitelji i supruzi Nives: 'Kad sam ja počinjao biti dobar, ona je još bila djevojčica. Nije znala za mene, niti je znala išta o tenisu. Dvadeset i nešto godina poslije stoji ovdje iznimno ponosna i prelijepa. Hvala ti na podršci i ljubavi', rekao je sportaš supruzi koja mu je nakon lijepih riječi poslala poljubac iz prvog reda.

  • +2
Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL