spektakl na hipodromu

Nižu se reakcije na fantastični koncert Eda Sheerana: Evo što kažu domaće zvijezde

11.08.2024 u 09:44

Bionic
Reading

Britanski glazbenik Ed Sheeran sinoć je održao prvi koncert u Hrvatskoj. Zagreb je vidio dosad produkcijski najveći, a vjerojatno i najposjećeniji koncert ikad, a nakon spektakla na Hipodromu nižu se reakcije oduševljenih obožavatelja

Britanska superzvijezda Ed Sheeran u sklopu svoje 'Mathematics' turneje u Zagreb je donio svoje najveće hitove i pokazao zašto je najveća pop zvijezda današnjice. Gotovo 70 tisuća ljudi uglas je pjevalo njegove pjesme.

Britanski pjevač izašao je pred zagrebačku publiku, koju su prethodno zagrijali Dino Jelušić i gost iznenađenja Calum Scott, u crnoj majici na kojoj piše 'Zagreb' i tome oduševio tisuće fanova. 'Prvi put sam u Hrvatskoj i prekrasno mi je, uživajte u subotnjoj večeri! Sve što čujete danas je uživo!', rekao je prilikom izlaska na pozornicu koja je izgledala spektakularno.

  • +12
Koncert Eda Sheerana Izvor: Cropix / Autor: Ivana Grgic

Svoj 115. koncert na ovoj turneji je otvorio s pjesmom 'Castle on the Hill' i oduševio publiku kada je progovorio na hrvatskom. Tijekom dva sata je glazbenik pjevao svoje najveće hitove kao što su 'Thinking Out Loud', 'Shape of You', 'Bad Habits'... Publika je s njim u glas pjevala i 'Sing', 'Galway Girl', 'Photograph", 'Perfect', a prije bisa bio je red za 'Bloodstream', i 'Afterglow'.

Zadnja pjesma bila je popularna 'Bad Habits', a koncert je završio u velikom stilu - vatrometom.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

U koncertu uživalo 70.000 ljudi, a među njima bile su inaše domaće zvijezde koje su tijekom večeri na društvenim mrežama objavljivale snimke i fotografije s koncerta.

Tako je Lana Klingor Mihić podijelila je nekoliko snimaka Calluma Scotta, koji je na pozornicu došao nakon Dine Jelusića, a bila oduševljena pozornicom i produkcijom.

Na Hipodromu je bila i Zsa Zsa koju je Dino Jelusić posebno oduševio.

S koncerta se javio i Saša Lozar koji je snimio Edov izlazak na pozornicu , a onda poručio: 'Nemam više nikakvu snimku jer sam na ova 2 i kusur sata zaboravio da imam mobitel... Baš kao nekad.'

Nakon odličnog i dojmljivog koncerta na društvenim mrežama počele su se nizati reakcije na Sheerana i njegov koncert, sve redom hvalospjevi i komentari oduševljenja. Svi su se redom složili u jednom – bio je to svjetski spektakl i savršen koncert, a Ed je itekako opravdao očekivanja.