ZASLUŽENI ODMOR

Nogometaš Duje Ćaleta-Car ne odvaja se od atraktivne djevojke s kojom ljetuje na hrvatskoj obali

08.06.2020 u 17:39

Bionic
Reading

Naš mladi reprezentativac i nogometaš francuskog kluba Marseille proteklih dana uživa u društvu djevojke Adriane Đurđević i nekolicine zajedničkih prijatelja krstareći hrvatskom obalom. Nakon Dubrovnika, Hvara i Mljeta, nogometaš i lijepa pravnica uputili su se na Vis koji je idealan za istraživanje netaknutih djelova prirode i uživanje u popularnim turističkim mjestima

Nogometaš Duje Ćaleta-Car iskoristio je kratku stanku prije početka nove sezone te je s djevojkom Adrianom Đurđević prvo posjetio njen rodni Dubrovnik, a potom su se golupčići s još dva ljubavna para uputili na krstarenje luksuznom jahtom. Kao svoju destinaciju odabrali su udaljeni Vis gdje proteklih dana uživaju u obilaženju turističkih atrakcija i morskim radostima na koje su čekali cijelu godinu.

Dok većina Hrvata još uvijek čeka na svoj godišnji odmor, pet godina starija pravnica na svom je Instagram profilu objavila niz fotografija na kojima se jasno vidi koliko cijela ekipa uživa na ljetovanju.

Nakon Hvara, Paklenih otoka i Mljeta, Duje i Adrijana posjetili su Komižu gdje su proveli većinu vremena, no nisu zaobišli ni prekrasnu Stinivu koja svake godine privlači turiste iz cijelog svijeta te je prije četiri godine proglašena najljepšom plažom u Europi.

Unatoč jakom vjetru i ne baš najtoplijem vremenu, zaljubljeni golupčići nisu odoljeli bućnuti se u more i popiti kavu s pogledom na stijenama zaštićenu plažu, a potom su se vratili na Paklene otoke gdje ih je vrijeme ipak bolje poslužilo.

23-godišnji nogometaš, rodom iz Šibenika, ne odvaja se od lijepe Adriane koja na društvenim mrežama ne prestaje plijeniti pažnju u kupaćim kostimima. Atraktivna magistrica prava, koja veliku pažnju posvećuje modi i uvijek nastoji biti drugačija od drugih, na ljetovanje je ponijela niz atraktivnih odjevnih kombinacija i kupaćih kostima koji ističu njezinu vitku figuru.