opuštajuća večer

Nova veza Taylor Swift sve je ozbiljnija, a zajedno su proslavili i njegov rođendan

11.10.2023 u 11:49

Bionic
Reading

Prije nekoliko se tjedana počelo pisati o novoj ljubavnoj vezi popularne pjevačice sa sportašem kojeg bi mnogi nazvali jednim od najboljih igrača američkog nogometa. On je već odavno tijekom epizode podcasta priznao da je pravi Swiftie, a čini se da je i Swift postala sve zagriženija za sport, ili bar sportaše

Taylor Swift i Travis Kelce još uvijek nisu javnosti izravno rekli: 'Da, zajedno smo!', ali njihova djela to čine za njih. Koliko je njihov odnos postao ozbiljan govori i činjenica da je Swift tijekom utakmice upoznala i njegove roditelje koji su ju sjajno prihvatili, ali i da je ona na tribine stigla s grupicom bliskih prijatelja kojima je htjela pokazati svog heroja na terenu. Poznato je da su se već nekoliko puta družili u tajnosti, Kelce je viđen kako vozi njezin automobil, a strani mediji doznaju da su zajedno obilježili i njegov rođendan.

Kako prenosi Page Six, Taylor Swift provela je vikend s Travisom Kelceom za njegov rođendan.

U petak je stigla u Kansas City iz Nashvillea kako bi s njim provela dan nakon njegovog 34. rođendana, a odlučili su se za opuštenu večer prije negoli ga je pustila da se priprema za utakmicu protiv Minnesota Vikingsa u nedjelju. Ove nedjelje pjevačica nije bila prisutna na stadionu u Minneapolisu, a moguć razlog je negodovanje obožavatelja da prevelika pozornost medija odlazi na tribine umjesto na teren gdje se odvija utakmica.

Međutim, Kelce tvrdi da mu baš pjevačica donosi sreću te se šali da je ona njegova amajlija, otkrio je jedan od izvora.

Taylor Swift na NFL utakmici Izvor: Profimedia / Autor: David Eulitt / Getty images / Profimedia

Nogometaš je fotografiran u četvrtak kako uživa u skromnoj večeri s nekoliko prijatelja u steakhouseu Golden Ox u Kansas Cityju, a njezin izostanak s rođendanske proslave bio je iznenađenje za neke obožavatelje koji su pratili njihovu burnu vezu posljednjih tjedana.

Međutim, već sljedeći dan Kelce je tijekom press konferencije maknuo sumnje da je nešto pošlo po krivu i otkrio da se sjajno osjeća u novom odnosu: 'Osjećam se kao da sam bio na vrhu svijeta nakon Super Bowla, a sada sam još više na vrhu svijeta.'

Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia