TAJNOVIT PROJEKT

Novi poslovni plan: Meghan Markle i princ Harry planiraju pokoriti Hollywood

19.08.2020 u 09:43

Bionic
Reading

Nakon što im je odbijena ideja o osnivanju humanitarne zaklade kojom bi se bavili princ Harry i Meghan Markle iz rukava su izvukli još jedan poslovni plan. Detalji su još strogo čuvani, ali poznato je da se nekadašnji pripadnici kraljevske obitelji planiraju baciti u filmsku industriju

Prošlo je osam mjeseci od njihova preseljenja u Kanadu pa potom u Kaliforniju, u kojoj su u Santa Barbari pronašli novi dom, a sada je došlo vrijeme da se posvete novoj poslovnoj ideji koju razrađuju još od lipnja.

Američki mediji donose informaciju kako su Meghan Markle i princ Harry posljednjih tjedana okupirani brojnim poslovnim sastancima, na kojima nekima od najvećih TV kuća pokušavaju prodati svoju producentsku ideju.

Detalji cijelog projekta još se drže u strogoj tajnosti, ali magazin Variety doznaje da su se slavni supružnici između ostalog sastali s Bonnijem Hammerom, čovjekom koji sjedi na čelu NBC-ja te koji poznaje Meghan još od njezinih glumačkih dana.

Poznato je, osim toga, da Meghan u novom projektu koji možda ugleda svjetlo dana neće glumiti, već će se baviti produkcijom.

Odlukom o napuštanju kraljevstva, Meghan i Harry naglasili su kako postaju financijski neovisni te da više neće uzimati novac državnih obveznika, ali ni prinčeve obitelji.

  • +3
Meghan Markle i princ Harry Izvor: EPA / Autor: Yui Mok / POOL

Među nekoliko poslova koje su do sada odradili uglavnom su javljanja na razne konferencije putem videopoziva, a Meghan je čak dala glas u novom Disneyjevom animiranom filmu o slonovima. Harry je išao njezinim stopama, pa je pristao pojaviti se u Netflixovu dokumentarcu o paraolimpijcima ‘Rising Phoenix’ koji izlazi krajem kolovoza ove godine.

Prošle godine Harry je čak najavio i kako s Oprah Winfrey radi na dokumentarcu o mentalnom zdravlju koji bi se prikazivao na streaming servisu Apple TV+.

Prema svemu sudeći, odbjegli članovi britanskog kraljevstva traže svoje mjesto pod suncem u Kaliforniji, u kojoj je mnogo mogućnosti u filmskom i televizijskom biznisu.

  • +14
Novi dom Meghan Markle i princa Harryja Izvor: Profimedia / Autor: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia