DAŠA ŽUKOVA

Novu trudnoću dobro je skrivala: Bivša Abramovičeva supruga u slatkom je iščekivanju

26.07.2024 u 13:20

Bionic
Reading

Daša Žukova nedavno je viđena u Grčkoj sa svojim suprugom, ali i poznatom dizajnericom i bliskom prijateljicom, proslavljenom dizajnericom Stellom McCartney

Chic ljetni look lijepe 43-godišnje Ruskinje, odnosno kratka crna haljina koju je nosila na odmoru u Grčkoj, na otoku Specesu, otkrila je dobro čuvanu tajnu - novu Dašinu trudnoću.

Poduzetnica i investitorica, bivša supruga Romana Abramoviča, čeka treće dijete sa suprugom Stavrosom Niarchosom II, milijarderom.

Par se vjenčao u siječnju 2020. u St. Moritzu u Švicarskoj pred 300-njak uzvanika, a njihovo prvo zajedničko dijete, Philip Stavros Niarchos, rođeno je 2021., dok su drugo, Victoriju, dobili 2023.

Stavros i Daša sad očekuju prinovu, a kako je otkrio dobro upućeni izvor, jako su sretni te uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

  • +3
Daša Žukova i Stavros Niarchos II Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, Daša iz braka s Abramovičem ima dvoje starije djece. 

Podsjetimo, Niarchos (39) je zaprosio Žukovu 2019. Za njihovo vjenčanje podignut je divovski šator na lokalnoj olimpijskoj skakaonici iz 1926. - nakon što se par službeno vjenčao na maloj ceremoniji u Parizu.

Inače, Žukova, osnivačica časopisa Garage, nedavno je bila zauzeta i pokretanjem svoje tvrtke za razvoj nekretnina, Ray.

Daša, koja je odrasla u SAD-u, kamo se nakon razvoda roditelja preselila s majkom Elenom, molekularnom biologinjom, dobro je poznato ime u umjetničkim, ali i elitnim krugovima.