cilj opravdava sredstvo?

Objavljena gola fotografija Melanije Trump: 'Želite ići nisko? Samo izvolite'

26.07.2024 u 12:56

Bionic
Reading

Zahuktava se izborna kampanja nakon što je Joe Biden iznenada objavio kako se povlači iz utrke za predsjednika SAD-a te podržao aktualnu potpredsjednicu Kamalu Harris

Demokrati više ne biraju sredstva na putu do pobjede te je njihova istaknuta strateginja na svom Instagram profilu podijelila dvije sporne fotografije

Pred Kamalom Harris težak je zadatak nadoknađivanja propuštenog uslijed, po mnogima zakašnjelog, izlaska predsjednika Joea Bidena iz utrke za novim mandatom. Iako još nije službeno izabrana kao kandidatkinja demokrata na predstojećim izborima, praktično jedino neodgovoreno pitanje ostalo je ime koje će s njom kao potencijalni potpredsjednik krenuti u utrku.

Kako bi joj pružili što veće šanse u pokušaju zaustavljanja novog prodora na vlast Donalda Trumpa, koji je po mišljenju stručnjaka u idućem mandatu spreman u potpunosti razuzdati svoje radikalno desne stavove i težnje, demokrati pomalo odustaju od vlastite umjerenosti te Trumpovo oružje koriste protiv njega.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Među onima koji su skinuli rukavice i krenuli u otvoreni napad na republikanskog kandidata prednjači Ana Navarro, nikaragvansko-američka politička strateginja i komentatorica, koja je na društvenim mrežama objavila fotografije - gole Melanije Trump.

Na Instagramu objavila sporne fotografije

'Neki republikanci su na televiziji i društvenim mrežama iznosili odvratne seksualne primjedbe o Kamali Harris, želeći njenu povijest ljubavnih veza učiniti upitnom. Samo naprijed. Želite to učiniti upitnim? Samo izvolite. Nikada nisam vidjela gole slike Kamale Harris ili njenog supruga', napisala je u Instagram objavi podijeljenoj u četvrtak.

A u objavi se našlo ono što je malo tko očekivao: fotografija razgolićene Melanije snimljena u siječnju 2000. za magazin GQ. Slovenka je prikazana kako leži na krznenom tepihu s dijamantnom ogrlicom, narukvicama i crnim štiklama, dok je lisicama svezana za aktovku Donalda Trumpa u njegovu privatnom avionu.

Podsjetnik na prijateljstvo Trumpa i pedofila

Voditeljica emisije 'The View' dodala je drugu fotografiju bivšeg predsjednika i bivše prve dame kako poziraju s pokojnim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom i njegovom tadašnjom djevojkom i suučesnicom, Ghislaine Maxwell, na Donaldovom imanju Mar-a-Lago 2000. godine.

'Kamala nikada nije partijala sa seksualnim predatorima. Želite ići nisko? Ovoga puta neću ostaviti niti jednu stvar neodgovorenu. Ni jednu. Rado ću otići 20 000 milja pod more', nastavila je.

  • +5
Melania i Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP i TANNEN MAURY / UPI / Profimedia; montaža tportal

Navarro je završila svoju izjavu napisavši španjolsku frazu koja znači 'Ne zaje***** se sa mnom', Međutim, čini se da je tu ipak podvukla liniju te frazu kasnije izbrisala iz svoje objave.

Ostaje za vidjeti kako će na ovo reagirati iz Trumpova tabora, a sigurno je kako je pred nama jedna od najdramatičnijih utrka za Ovalni ured u povijesti SAD-a.