MELANIA I IVANKA

Dvije najvažnije žene u Trumpovu životu stajlinzima poslale snažnu poruku

19.07.2024 u 13:33

  • +5

Melania Trump i Ivanka Trump

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Iako ih se u posljednje vrijeme ne viđa često u javnosti, supruga Donalda Trumpa, Melania, i njegova kći Ivanka bile su mu najveća podrška na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji

Donald Trump prihvatio je predsjedničku nominaciju, a na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji, održanoj u Fiserv Forumu u Milwaukeeju (Wisconsin), uz njega su bili članovi obitelji.

Supruga Melania i njegova kći Ivanka iskazale su mu bezrezervnu podršku te su bile na pozornici uz kontroverznog bivšeg predsjednika koji ponovno ide u izbornu utrku.

  • +5
Melania i Donald Trump Izvor: Profimedia / Autor: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS / AFP i TANNEN MAURY / UPI / Profimedia; montaža tportal

Uvijek elegantne, dvije najvažnije žene u Trumpovu životu odlučile su se za modni minimalizam i chic kombinacije kakve bi odobrile zaljubljenice u poslovnu eleganciju.

Lijepa Slovenka blistala je elegantnom sakou i odgovarajućoj suknji u crvenoj, boji koja se uvijek vezuje uz republikance, dok je Ivanka bila magnet za poglede u efektnoj bijeloj jaknici na kopčanje i pencil suknji načinjenoj od iste tkanine, a stajlinge su zaokružile stiletticama u istom tonu te elegantnim frizurama i blistavim make upom.

Iako se pisalo da je njihov brak na klimavim nogama, par je na pozornici iskazao bliskost držeći se za ruke, a Melania je dopustila Donaldu da je grli i ljubi pred milijunima televizijskih gledatelja.

U braku su od 2005. i roditelji su 18-godišnjeg maturanta Barrona.